Ponturi pariuri Juventus – Atalanta Italia 28.02.2018. Juventus Torino primește vizita celor de la Atalanta, de la ora 18:30, într-un meci din manșa retur a semifinalelor Cupei Italiei.

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta Italia 28.02.2018

Cele două echipe ar fi trebuit să se înfrunte în campionat, în urmă cu trei zile, dar meciul a fost amânat din cauza valului de zăpadă care a pus stăpânire pe toată Europa. Reprogramarea acelei partide pune o presiune suplimentară pe Juventus, care s-a trezit la patru puncte în urma liderului Napoli. Lăsând la o parte presiunea suplimentară, Juventus trece totuși printr-o perioadă foarte bună. Este neînvinsă de 18 meciuri, de la eșecul cu Sampdoria, de la mijlocul lunii noiembrie. În campionat, echipa are o serie de nouă victorii consecutive. Și mai impresionant, în aceste nouă partide, echipa a primit un singur gol și a marcat 21. Cel mai recent, Bătrâna Doamnă le-a învins pe Sassuolo (7-0), Fiorentina (2-0) și Torino (1-0). Seria pozitivă a fost stopată de remiza cu Tottenham din optimile UEFA Champions League, scor 2-2.

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta Italia 28.02.2018

De cealaltă parte, Atalanta încearcă să pună capăt unei serii negative de patru meciuri fără victorie. Au fost două remize identice în campionat, 1-1, cu Crotone și cu Fiorentina, meciuri care au lăsat-o pe Atalanta la șase puncte de zona cupelor europene. De asemenea, au mai fost două meciuri în 16-imile Europa League, 2-3 și 1-1 cu Borussia Dortmund, meciuri la capătul cărora echipa a trebuit să își ia adio de la actuala ediție a cupelor europene. Trupa lui Gianpiero Gasperini are așadar nevoie de o victorie pentru a-și repara moralul. O victorie este necesară și pentru calificarea în marea finală, pentru a patra oară în istorie. Gruparea din Bergamo a câștigat Cupa în 1963 și a mai jucat de două ori finala, în 1987 și 1996. Acum, însă, va trebuie să întoarcă rezultatul de 0-1 din meciul tur. Higuain a marcat singurul gol al meciului la Bergamo, în minutul 3.

Juventus – Atalanta  1 @ 1.55

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal