Ponturi pariuri Juventus – Chiajna 22.05.2018. Juventus București își joacă marți ultima șansă de salvare, pe teren propriu, împotriva Concordiei Chiajna. Meciul începe la ora 20.45 și va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Fără victorie de patru meciuri, echipa lui Marius Baciu a rămas la nouă puncte în spatele locului de baraj. Mai are șanse matematice de salvare – dacă va câștiga tot până la finalul sezonului, iar Voluntari și Timișoara pierd toate meciurile. Imposibil în realitate. Bucureștenilor nu le-a mai rămas decât să schimbe impresia de final. Arbitrează până la urmă lupta pentru evitarea retrogradării.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Juventus București

  • Startul bun de playout, cu șapte puncte din trei meciuri, este deja istorie pentru echipa lui Marius Baciu. În ultimele opt etape a mai obținut doar 3 puncte, după victoria cu Voluntari, 1-0.
  • Seria cea mai recentă arată 4 înfrângeri consecutive, cu un singur gol marcat și nouă primite.
  • A marcat doar 6 goluri în cele 11 meciuri din playout, care au dus totalul acestui sezon la numai 18 goluri în 37 de meciuri.

Ce trebuie să știi despre Concordia Chiajna

  • Dintre cele patru echipe care luptă pentru evitarea retrogradării, Chijna stă cel mai bine. Are un singur punct avans față de Gaz Metan și Voluntari și patru față de ACS Poli Timișoara.
  • A pierdut în ultima etapă cu Dinamo, scor 0-4, meci care a pus capăt seriei de trei meciuri fără înfrângere. Șapte puncte strânsese echipa în acea perioadă.
  • Echipa lui Ionuț Badea are mare nevoie de aceste puncte, pentru că în ultimele două etape joacă cu contracandidatele Voluntari și ACS Poli.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: X2 @ 1.33

 Pariul curajos: 2 goluri @ 2.25


Echipele probabile și absenții

Juventus:
Absenți:

Chiajna:
Absenți: