La ce jocuri cu bile ai cele mai mari șanse să câștigi

Cel mai popular joc din România cu bile şi numere este Lucky Six 6/48. Acesta se poate juca la agenţiile de pariuri stradale, dar şi online, pe Superbet şi Net Bet.

Lucky Six 6/48. Jocul cu bile cu cea mai mare rată de câştig

Ce este Lucky Six? O loterie virtuală, în care se extrag 35 de numere aleatoriu, de la 1 la 48. Pe un bilet, jucătorul poate alege între şase şi zece numere. Pentru a câştiga, trebuie să indice corect cel puţin şase numere. Fiind un joc virtual, extragerile au loc o dată la două minut şi jumătate.

Suma minimă de pariere este de 2 lei pe un bilet simplu, iar regulile sunt foarte uşoare. Cu cât bifezi mai repede cele şase numere de pe bilet, cu atât suma câştigată este mai mare. Câștigul se calculează prin înmulțirea mizei cu cota corespunzătoare ultimului număr extras de pe biletul tău.Cota maximă de care poți beneficia este 10,000 și este acordată atunci când nimerești primele 6 numere extrase. Cotele scad cu fiecare bilă extrasă, iar în cazul în care al şaselea număr îți iese abia la a 35-a bilă extrasă, atunci beneficiezi de o cotă de 1.00.

Cum se calculează cota dacă joci sistem la Lucky Six 6/48

La acest joc cu bile se poate paria şi în sistem, alegând până la zece numere. Condiţia ca biletul să fie câştigător este ca cel puţin şase dintre ele să fie extrase. Câştigul se calculează diferit faţă de pariul simplu. Se înmulţeşte miza pe combinație (minim 0.1 RON) cu cota ultimului număr câștigător extras pentru combinații formate din 6 numere. În cazul în care există mai multe combinații câștigătoare, acestea se vor aduna şi va rezulta câştigul total.

Strategii de pariere la Lucky Six 6/48

Evident, nici pentru acest joc de noroc nu există o reţetă a succesului garantat, dar există câteva strategii care pot da roade. Una dintre ele presupune alegerea unui şir de numere, ca de exemplu 13, 14, 15, 16, 17, 18. Sunt destul de dese situaţiile în care se întâmplă să fie extrase şase numere consecutive. De obicei, această strategie se aplică atunci când joci mai multe bilete la aceeaşi extragere şi formezi mai multe şiruri de numere consecutive.

O altă strategie este să joci cele mai populare numere, adică acelea care au fost extrase cel mai des. Este de încercat şi tactica de a paria de fiecare dată aceleaşi numere.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.