Ponturi pariuri Las Palmas – Alaves Spania 22.04.2018. Malaga a retrogradat în Segunda Division joi seara și există șanse mari ca Las Palmas să i se alăture. Formația din Gran Canaria va retrograda și ea în cazul în care nu reușește să câștige acest meci.


A fost un sezon slab pentru Las Palmas, cu trei antrenori schimbați și foarte puține rezultate pozitive. În acest moment are 11 meciuri fără victorie și doar un punct strâns din ultimele 7 meciuri.

Weekend-ul 21-22 aprilie este plin de fotbal. AICI găsești 60 de PONTURI + informații vitale pentru 60 de partide, cum ar fi echipele probabile și absenții!

 Ce trebuie să știi despre Las Palmas

  • Las Palmas a fost modestă în fața golului și chiar numirea unor antrenori cu mentalitate ofensivă nu a ajutat deloc în această chestiune. Las Palmas are o medie de 0,67 goluri pe meci în acest sezon și nu a reușit să înscrie în 52% din meciuri.
  • 6 dintre ultimele 9 partide ale lui Las Palmas au produs sub 2,5 goluri în total și este greu de crezut că se va schimba ceva. De aici putem scoate un pariu excelent, și anume sub 2.5 goluri.

500 RON bonus automat

 Deschide AICI un cont la Betano

 Depune orice sumă între 25 RON și 500 RON 

 Primești dublu instant! Ex: depui 90 RON, ai în cont 180 RON! 

VREAU SA PRIMESC BONUSUL

Ce trebuie să știi despre Alaves

  • Alaves nu este nici ea prolifică în fața porții, având o medie de 0,91 goluri marcate în acest sezon.
  • Dacă bate, Alaves face face 41 de puncte și ar sta liniștită în ultimele patru etape.
  • La fel ca Las Palmas, Alaves schimbat doi antrenori în acest sezon, dar spre deosebire de clubul din Gran Canaria, echipa a început să meargă bine de când a venit Abelardo Fernández. Fostul șef al lui Sporting Gijon a reușit să transforme echipa în bine.
  • Abelardo și-a construit în mare parte succesul la noul club datorită rezultatelor bune de pe teren propriu însă a făcut treabă și în deplasare cu victorii Villarreal și Eibar în ultimele două luni. 

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

Dacă vrei să pariezi pe unul din semnele clasice, atunci ar trebui să mergi pe mână lui Alaves. Las Palmas arată ca o echipă resemnată, în timp ce formația oaspete se află încă într-o formă rezonabilă, cu 6 victorii din ultimele 11 meciuri.

  •  Pariul simplu: sub 2,5 @ 1.80

  •  Pariul curajos: 2 @ 2.40


Echipele probabile și absenții

Las Palmas (5-4-1): Lizoain – Simon, Galvez, David Garcia, Ximo, Dani Castellano – Halilovic, Etebo, Javi Castellano, Nacho GIl – Calleri
Absenți: Brigas, Emenike, Exposito, Penalba, Macedo, Momo

Alaves (4-4-2): Pacheco – Martin, Laguardia, Ely, Duarte – Ibai, Manu Garcia, Pina, Burgui – Munir, Guidetti
Absenți: Vigaray