Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018. FC Barcelona se deplasează pe terenul lui Las Palmas, de la ora 22:00, în etapa a 26-a din La Liga. Partida va fi în direct pe Telekom Sport 2.

Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018

Liderul din La Liga, FC Barcelona continuă cursa solitară către titlu. Are un avans de șapte puncte față de principala urmăritoare, Atletico Madrid, iar partida cu Las Palmas poate fi un antrenament pentru duelul direct cu echipa lui Diego Simeone, din etapa viitoare. FC Barcelona intră în partida contra insularilor după o serie de zece meciuri fără înfrângere. Ultimul insucces a fost în meciul de Cupă cu Espanyol, de la mijlocul lunii ianuarie. De atunci, echipa a bifat șapte victorii și trei remize. În ultima perioadă, însă, echipa a avut evoluții mai degrabă ezitante. În ultimele șase meciuri nu a reușit să mai lege două victorii – a alternat victoriile cu egalurile. A fost un 1-1 cu Espanyol, apoi o victorie cu 2-0 în fața Valenciei. A urmat o nouă remiză, 0-0 cu Getafe, urmată de succesul din deplasare cu Eibar, 0-2. La mijlocul săptămânii trecute, catalanii au făcut 1-1 cu Chelsea în UEFA Champions League, dar și-au luat revanșa în week-end, când i-au dat 6 goluri lui Girona.

Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018

Adversarul de joi, Las Palmas, luptă pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon. Insularii sunt la un punct de locul 17, cel care le asigură menținerea în primul eșalon, dar pentru această poziție se mai luptă și cu Deportivo. O clasare mai sus de locul 17 este scoasă din discuție, pentru că distanța față de următoarea clasată este de nouă puncte. Altfel, Las Palmas s-a descurcat admirabil în ultimele etape. A mai pierdut doar două meciuri în ultimele șase runde și a obținut opt puncte. Le-a învins pe Valencia (2-1) și Malaga (0-0), respectiv a remizat cu Athletic Bilbao (0-0) și cu Leganes (0-0). Cele două înfrângeri au venit în meciurile cu mult mai bine clasatele Atletico Madrid (0-3) și Sevilla (1-2). Altfel, statistica este de partea catalanilor, care nu au mai pierdut de 32 de ani în fața insularilor. De atunci s-au jucat 15 meciuri – 11 victorii Barcelona și 4 remize.

Las Palmas – Barcelona  GG @ 1.91

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal