Ponturi pariuri Le Havre – Brest Franța 15.05.2018. Mijlocul de săptămână programează prima fază a playoff-ului de promovare din Ligue 2. Le Havre primește vizita lui Brest în această fază, de la ora 21.45, iar învingătoarea va merge mai departe să o înfrunte pe Ajaccio în meciul decisiv.

Le Havre și Brest au prins inextremis playoff-ul pentru promovare, reușind să termine pe locurile 4 și 5 în sezonul regulat. Victorioasă în ultima etapă, Le Havre a profitat de remiza înregistrată de cei de la Brest pentru a-i depăși în clasament și pentru a beneficia astfel de avantajul terenului proprriu în acest meci. Diferența la finalul sezonului regulat a fost de numai un punct.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Le Havre

  • Vine după o serie de șapte meciuri fără înfrângere în Ligue 2, perioadă în care a bifat șase victorii și o remiză.
  • Seria cea mai recentă arată cinci victorii consecutive pentru echipa lui Oswald Tanchot, perioadă în care nu a primit niciun gol.
  • A pierdut un singur meci pe teren propriu în acest sezon, la 0-2 cu Quevilly Rouen, în urmă cu patru etape. De atunci au urmat trei victorii consecutive.
  • A câștigat meciul de pe teren propriu cu Le Havre, din sezonul regulat, cu scorul de 1-0. Mateta a marcat singurul gol al meciului în minutul 13. Cealaltă partidă s-a încheiat cu victoria lui Brest, tot cu 1-0.

Ce trebuie să știi despre Brest

  • Are o serie de opt meciuri fără înfrângere în campionat, în care a bifat cinci victorii și trei remize.
  • A pierdut un singur meci în deplasare din ultimele zece partide. În rest, au fost patru victorii și cinci remize.
  • Eșecul din returul sezonului regulat a adus prima înfrângere în fața lui Le Havre din ultimii nouă ani. Pe parcurs s-au mai înregistrat cinci victorii și cinci remize.
  • Cinci ani au trecut de la ultima prezență a lui Brest în Ligue 1.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Sub 2,5 @ 1.62

 Pariul curajos: X pauză @ 2.00


Echipele probabile și absenții

Le Havre:
Absenți: –

Brest:
Absenți: –