LIVE VIDEO Romania – Franta online fara Telekom Sport. Cel de-al 5-lea meci al fetelor noastre la Campionatul Mondial de handbal feminin poate fi urmarit online pe bilete-pariuri.ro

Stream-ul gratuit va fi disponibil la ora 19:00, odata cu inceperea meciului. Nu este necesar sa te inregistrezi ori sa ne oferi bani pentru a vedea transmisiunea in direct.

LIVE VIDEO Romania – Franta online fara Telekom Sport

Sursa foto: Sorin Pana / Sport Pictures

LIVE VIDEO Romania – Franta online fara Telekom Sport. Nimeni nu lua Romania in calcule in lupta pentru medalii la startul turneului. Totusi, dupa patru etape, doar trei nationale arata ca pot ravni la trofeu: Norvegia, Rusia si echipa lui Martin Ambros. Ne-am castigat toate meciurile pana acum si, indiferent de ce se va intampla in duelul cu Franta, vom incheia grupa A pe primul loc. Ce inseamna acest lucru? In optimile de finala ne vom duela fie cu Ungaria, fie cu Cehia, in functie de ce se va intampla in meciul lor direct programat tot in cursul acestei zile.

LIVE VIDEO Romania – Franta online fara Telekom Sport. Preferabil ar fi sa jucam impotriva Cehiei, insa, din ce am aratat pana acum la acest Mondial, suntem mult peste ambele nationale. Cristina Neagu a stralucit in fiecare meci de pana acum si are sanse sa faca parte din echipa ideala a turneului sau, mai bine, sa fie desemnata MVP-ul competitiei! Martin Ambros nu-i va acorda prea multe minute astazi, luand in calcul faptul ca ne-am calificat deja, iar duminica ne asteapta meciul din faza optimilor de finala, unde nu e loc de greseli.

LIVE VIDEO Romania – Franta online fara Telekom Sport. Franta nu este de speriat, desi bookmakerii asa lasau sa se inteleaga la startul competitiei. Frantuzoaicele erau cotate cu a patra sansa la trofeu si principale favorite in grupa A. Dupa patru meciuri, n-au reusit sa invinga insa decat modestele Angola si Paraguay. Cu Slovenia au pierdut, iar impotriva Spaniei au facut egal.  Daca le vom invinge, vor termina grupa pe locul 4. De ce ne convine asta? In acest fel se vor intalni cu Norvegia in optimi, iar noi vom scapa cu siguranta de o pretendenta la trofeu.