Ponturi pariuri Liverpool – FC Porto | Cormoranii sunt ca și calificați în sferturi

Ponturi pariuri Liverpool – FC Porto Champions League 06.03.2018. Liverpool este la un pas de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pe Anfield sosește liderul din Portugalia, FC Porto, de la ora 21.45, în direct pe Telekom Sport 2.

Ponturi pariuri Liverpool – FC Porto Champions League 06.03.2018

Echipa lui Jurgen Klopp a scăpat de emoții după ce s-a impus cu 5-0 în meciul tur. Hattrickul lui Sidio Mane, plus reușitele lui Salah și Firmino au stabilit scorul final pe Estadio Dragao. Diferența mare de scor îl poate convinge pe tehnicianul german să schimbe puțin distribuția de start, mai ales că Liverpool este împlicată într-o luptă strânsă în Premier League, pentru locul secund. Altfel, FC Porto a devenit o victimă preferată a englezilor. Se înfruntă pentru a treia oară în fazele eliminatorii ale cupelor europene. Iar de fiecare dată câștig de cauză au avut cormoranii. Pentru echipa lui Jurgen Klopp, performanța din tur este cu atât mai importantă cu cât Liverpool nu mai reușise de nouă ani să ajungă în optimile UEFA Champions League. Iar acum este ca și calificată în sferturi. Tot în sferturi s-a oprit echipa și la ultima prezență în faza eliminatorie. Se întâmpla în sezonul 2008-2009, când Chelsea avea să le fie capăt de drum.

Ponturi pariuri Liverpool – FC Porto Champions League 06.03.2018

FC Porto a fost de nerecunoscut în meciul tur, iar acum joacă doar pentru palmares. Să ne așteptăm, așadar, ca liderul din Portugalia să joace deschis, fără presiune. De aceea punem banii pe faptul că ambele echipe vor marca. Altfel, FC Porto nu a câștigat niciodată pe tărâm englezesc. În cele 17 confruntări istorice a obținut doar două remize. A marcat doar de 10 ori și a primit 48 de goluri. În plus, dragonii doar de trei ori câștig de cauză în dublele jucate cu echipele din Anglia. Cel mai recent, în 2004, când echipa antrenată la acea vreme de Jose Mourinho a trecut de Manchester United în optimi, în drumul spre câștigarea trofeului. Nici istoria nu este de partea lusitanilor. o singură dată, FC Porto a reușit să meargă mai departe, după ce a pierdut manșa tur. Se întâmpla în 2003, după ce a pierdut cu Olympiakos pe teren propriu, scor 0-1.

Liverpool – FC Porto  GG @ 1.80

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.