Loto Canada: Vezi Rezultatele Live + Strategii cu șanse reale de câștig

Loto Canada este una dintre cele mai populare loterii de la noi din ţară şi una dintre puţinele din afara Europei care se află în topul preferinţelor românilor. Află cum se joacă şi care sunt cele mai bune strategii cu şanse reale de câştig.

Loto Canada. Cum joci şi unde pariezi

Loteria din Canada oferă mai multe variante de a juca, precum Canada Atlantic Bucko, Canada Max Loto, Canada Ontario 49 şi Canada Quebec 49. În acest articol vom vorbi însă despre Loto Canada Bucko, cel mai popular joc de loto din Canada. Aceasta este o loterie de tipul 5/41, ceea ce înseamnă că se extrag cinci numere dintre cele 41 de bile, numerotate de la 1 la 41. Canada Atlantic Bucko are o singură extragere în fiecare noapte, ceea ce este excelent pentru cei care pariază progresiv.

Sunt mai multe case de pariuri unde poţi juca la Loto Atlantic Bucko. Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, NetBet şi Public Win sunt câteva dintre casele de pariuri care au în ofertă acest tip de loterie.

Ce cote sunt la Loto Canada Atlantic Bucko

Cotele pentru această loterie sunt destul de mari, pentru că sunt extrase doar 5 numere din 41 şi este destul de greu să nimereşti bilele extrase. Iată care sunt cotele pentru biletele simple:

  • Pariu pe un număr – cotă 7.80
  • Pariu pe două numere – cotă 76
  • Pariu pe trei numere – cotă 910
  • Pariu pe patru numere – cotă 13,000
  • Pariu pe cinci numere – cotă 100,000

La Loto Canada Atlantic Bucko se poate juca însă şi în sistem, cu condiţia să ai maximum 15 numere pe bilet şi maximum 8 în aceeaşi combinaţie. Vezi AICI rezultate LIVE Loto Canada Atlantic Bucko

Strategii Loto Canada Atlantic Bucko

  1. Metoda Martingale – această strategie presupune dublarea mizei după fiecare pariu necâştigător. Stabileşte-ţi un buget fix şi pariază pe un singur număr. De obicei, metoda Martingale este folosită pentru cote de 2,00 sau în jurul acesteia, dar sunt mulţi jucători care o folosesc şi pentru cote mai mari.
  2. Joacă numerele care au fost extrase cel mai des. Orice casă de pariuri îţi oferă posibilitatea de a vedea care numere au fost extrase mai des şi te poţi ghida după acestea.
  3. Alege-ţi numerele favorite. Nu schimba niciodată numerele pe care pariezi. Fii consecvent, pentru că există multe persoane care au schimbat, iar la acea extragere au ieşit chiar numerele norocoase.
  4. Joacă o schemă de pariuri loto. Aceasta constă în jucarea mai multor bilete pe aceeași extragere făcând combinații între numere din mai multe grupe.

Verifică numerele extrase AICI

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.