Loto Franța Keno: numere norocoase, rezultate live, tabele cu sisteme de joc

Loto Franţa Keno este printre favoritele românilor în ceea ce priveşte loteriile internaţionale. În acest articol îţi explicăm cum se joacă Loto Franţa Keno şi îţi dăm câteva sfaturi şi strategii, pentru a avea rezultate bune pe termen lung.

Cum se joacă la Loto Franţa Keno

Franţa Keno este o loterie de tipul 20 / 70, adică dintr-un pot de 70 de bile se extrag un total de 20. Această loterie este identică cu Finlanda Keno 20 / 70 şi cu Germania 20 / 70. Extragerile au loc zilnic, la 14:30 şi la 21:30.

La această loterie se poate juca şi un singur număr pe bilet, dar şi mai multe, pe care le poţi plasa într-un sistem simplu sau multiplu. Acestea sunt cotele pentru un bilet cu o singură variantă de câştig:

  • Pariu pe un singur număr – cotă 3.40
  • Pariu pe două numere – cotă 12.50
  • Pariu pe trei numere – cotă 47
  • Pariu pe patru numere – cotă 180
  • Pariu pe cinci numere – cotă 750
  • Pariu pe șase numere – cotă 3500
  • Pariu pe șapte numere – cotă 12500
  • Pariu pe opt numere – cotă 50000

Poţi juca la Franţa Keno atât la agenţiile stradale, cât şi la casele de pariuri online. Superbet, Fortuna, NetBet, Public Win sau Casa Pariurilor sunt doar câteva dintre casele de pariuri care au în ofertă această loterie. În acelaşi timp, pe aceste site-uri puteţi verifica şi extragerile.

Sfaturi şi strategii de joc pentru Loto Franţa Keno

Cel mai important sfat este să nu jucaţi mai mult decât vă permiteţi să pierdeţi. Este foarte important să stabiliţi un buget fix pentru această activitate, cel mai bine ar fi lunar. Bugetul nu trebuie să fie mai mare de 10% din venituri. În plus, trebuie să ţineţi minte că acesta este un joc de noroc şi că nicio strategie nu garantează succesul.

Un alt sfat pe care îl dau experţii este să plasaţi bilete realiste. Şansele să încasaţi sume enorme sunt foarte mici, aşa că sunt indicate biletele cu maximum 3 numere, pentru şanse mai mari de câştig. Este foarte important ca biletele câştigătoare să fie constante, chiar dacă sumele încasate sunt mici.

O strategie pe care aţi putea să o urmaţi la Loto Franţa Keno este să alegeţi dintre numerele care au ieşit cel mai des în ultima perioadă. De asemenea, mulţi pariori pun pe bilet aceleaşi numere de fiecare dată. Şi aceasta este o strategie care ar putea da roade.

Strategia bazată pe probabilităţi

Sunt anumiţi experţi care susţin că şansele de câştig vor creşte, ţinând cont de probabilităţi. De aceea, se recomandă să alegem atât numere mici, cât şi numere mari. Fiind 70 de numere în urnă, din care se extrag 20, probabilitatea ca 10 numere să fie până în 35 şi 10 peste 35 este destul de mare. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul numerelor pare şi impare. De fapt, această strategie recomandă folosirea unei variatăţi mari de numere, pentru a spori şansele de câştig.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.