Loto Germania Keno: numere norocoase, rezultate live, tabele cu sisteme de joc

Loto Germania Keno este una dintre cele mai populare loterii printre pariorii din România. Această loterie este inclusă în ofertă de majoritatea caselor de pariuri din ţară. În acest articol vom explica, pas cu pas, care sunt cele mai bune strategii şi sisteme de joc pentru Loto Germania Keno.

Cum se joacă la Loto Germania Keno

Germania Keno este o loterie de tipul 20 / 70, adică dintr-un pot de 70 de bile se extrag un total de 20. Această loterie este identică cu Finlanda Keno 20 / 70 şi cu Franţa 20 / 70. Extragerile au loc zilnic, de la ora 20:10.

Acestea sunt cotele pentru un bilet cu o singură variantă de câştig:

  • Pariu pe un singur număr – cotă 3.40
  • Pariu pe două numere – cotă 12.50
  • Pariu pe trei numere – cotă 47
  • Pariu pe patru numere – cotă 180
  • Pariu pe cinci numere – cotă 750
  • Pariu pe șase numere – cotă 3500
  • Pariu pe șapte numere – cotă 12500
  • Pariu pe opt numere – cotă 50000

Poţi juca la Germania Keno atât la agenţiile stradale, cât şi la casele de pariuri online. Superbet, Fortuna, NetBet, Public Win sau Casa Pariurilor sunt doar câteva dintre casele de pariuri care au în ofertă această loterie. În acelaşi timp, pe aceste site-uri puteţi urmări şi rezultatele live.

Sfaturi şi strategii de joc pentru Loto Germania Keno

În primul rând, trebuie să ştii că loteriile sunt un joc de noroc 100% şi că nu există o reţetă a succesului garantat. Cel mai important este să aloci un buget fix pentru această activitate, care să nu depăşească mai mult de 10% din banii pe care îi încasezi lunar. Un sfat la fel de important este să nu joci mai mult decât îţi permiţi să pierzi. Dacă vei avea grijă de bugetul tău şi vei juca după un anumit tipar, rezultatele vor veni pe parcurs.

Multă lume vizează să ia potul cel mai cu un pariu de 10 lei, dar şansele ca acest lucru să se întâmple sunt infime. Încearcă să joci realist, chiar dacă eventualul câştig ar fi mai mic. Important este să încasezi constant. O vorbă înţeleaptă spune că nimeni nu a murit din bani puţini.

Mulţi experţi recomandă să alegem numerele de pe bilet dintre cele care au ieşit cel mai des în ultimul timp. Toate casele de pariuri afişează aceste informaţii.

Strategie bazată pe Şirul lui Fibonacci

Poate cea mai populară strategie de joc pentru Loto Germania Keno este sistemul bazat pe Şirul Fibonacci. Cu această strategie pariem pe un singur număr, care are cota 3,40. Acest sistem se bazează pe o serie de numere: șirul începe cu 1 și continuă cu numere formate din suma ultimelor două aflate înainte. Luând acest lucru în considerare, șirul Fibonacci arată în modul următor: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, etc.

Să spunem că 1 pentru noi înseamnă 10 lei. Asta înseamnă că primul pariu este de 10 lei, al doilea tot de 10 lei, al treilea 20 de lei, al patrulea 30 de lei, al cincilea 50 de lei, iar al şaselea este 80 de lei. Dacă primele cinci pariuri sunt pierzătoare, iar pariul de 80 de lei este câştigător, înseamnă un câştig de 272 de lei şi un profit de 72 de lei.

După pariul câştigător, unii experinţi recomandă revenirea la miza de start, alţii recomandă să scădem doar două, trei trepte din miză. Oricum, pentru această strategie este foarte importantă să stabiliţi un buget fix şi să respectaţi întocmai sistemul.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.