Loto Italia Keno – Toate Rezultate Live și 5 strategii de CÂȘTIG RAPID

Loto Italia Keno a crescut în popularitate în ultima vreme. Ca să fii informat la maximum, aici găsești ultimele rezultate live + strategii de câștig. De asemenea, îți vom explica ce trebuie să faci dacă ești nou în jocurile de loto.

Loto Italia Keno este unul din cele mai diversificate jocuri de noroc din lume. Popularitatea acestui joc este dată de faptul că ai extrageri din 5 în 5 minut și poți juca la orice oră din zi și din noapte 24 din 24, 7 zile din 7! Ăsta este un plus major față de Loto Grecia Kino, care este limitat la programul 09:00 – 23:55.

Vezi AICI rezultate LIVE Loto Italia KENO
Verifică numerele extrase AICI
I

De asemenea, popularitatea crescută a loteriei din italia este generată de multitudinea de jocuri loto pe care poți să periezi. Există 14 variante, cea mai populară fiind Italia Keno 10eLotto 20/90. Foarte mulți români joacă și Win For Life 10/20. În plus există și variantele, Loto Italia Milano, Roma sau Venezia, care au câte 3 sau 4 extrageri în fiecare săptămână.

Cum să joci Italia Keno Loto și Win For Life

Ca și în cazul loteriei din Grecia, jucătorul este invitat să parieze pe ce numere se vor extrage din cinci în cinci minut. În acest caz, la loto Italia  între 1 și 90. Fiecare cazino, ori casă de pariuri poate oferi, la discreția sa, un număr maxim de numere de pariat, de obicei nu mai mult de 20.

După cum poți ghici, cu cât mai multe numere sunt ”lovite”, cu atât mai mulți bani vor fi plătiți către tine. Este practic imposibil să ghicești 20 de numere (probabilitatea este una în 3.5 trilioane). Șansele de a ghici un singur număr sunt 1 din 86.446. Șansele cele mai mari sunt să prinzi 5 numere (1 la 4.287).

combinatii loto italia keno

Unii sunt de părere că valoarea optimă a numărului de bile plasate de către tine pe un bilet la loto Italia Keno este de 5 sau 6, așa cum explică și graficul de mai sus. Totuși există 5 strategii pe care jucătorii de loto Italia keno le aplică la ordinea zilei.

Top 5 strategii pentru Loto Italia Keno

1. Keno este un joc mult mai profitabil atunci când joci online decât într-un cazinou real, deoarece cotele sunt în general mult mai mari. Aceasta nu înseamnă că toate cazinourile online sunt egale din punct de vedere al ofertei, deci trebuie să te informezi foarte bine pentru a găsi cea mai bună ofertă pentru tine. Noi îți recomandăm două variante:

2. Poți să începi cu câteva jocuri gratuite. Cele mai multe site-uri îți vor permite să joci gratuit și loto italia keno. Este o modalitate bună de a începe, chiar dacă ai jucat înainte keno în viața reală. Te va ajuta să te obișnuiești cu interfața online și cu ritmul diferit (unul mult mai alert) de a juca online, înainte de a începe să pui bani în cont. Poți să te joci pe bani virtuali loto italia keno AICI.

3. Îți recomand să nu alegi mai mult de șase numere la orice variantă de loto online, fie că vorbim despre Loto Grecia Kino sau Italia Keno live. Începătorii în jocurile de loto fac greșeala mare să pună multe numere pe bilet în speranța de a mări câștigul. De fapt, cotele tale scad în momentul în care încerci să acoperi mai multe numere. Pe de altă parte, cu cât alegi mai multe numere, cu atât mai mare este jackpot-ul potențial. Având în vedere toate acestea, șase cifre pe biletul de Italia Keno reprezintă un echilibrul perfect.

4. Fă-ți viața mult mai ușoară și prestabilește-ți numerele favorite. Sunt multe persoane care joacă aceleași numere de fiecare dată. Așa este și în cazul loteriei din Italia. Multe cazinouri online, îți oferă posibilitatea de a seta numerele favorite. Asta înseamnă că trebuie doar să selectezi numerele o singură dată și apoi să repeți acea selecție pe măsură ce joci. Deci, dacă ai numere norocoase și le joci tot timpul, acestă posibilitate îți salvează foarte mult timp.

5. Loto Italia Keno este aleatoriu, dar tu nu trebuie să fii! Dacă plănuiești să joci numerele norocoase, te sfătuiesc cu tărie să fii extrem de consecvent și să nu schimbi numerele niciodată. Toate numerele sunt generate aleatoriu, însă am auzit o mulțime de povesti de groază de la jucători ale căror numere norocoase nu au venit niciodată, decât atunci când au decis să joace o altă secvență!

Loto Italia Keno live, de ținut minte atunci când joci 

  • Strategia nu joacă nici un rol, este un joc de noroc pur.
  • Află regulile
  • Încearcă să găsești un cazinou ce îți oferă cote mai mari decât concureța, unul din ele este Vlad Cazino
  • Stabileștei o limită a pierderilor și nu o depăși niciodată
  • Nu juca niciodată cu banii de chirie, ori pentru utilități. Joacă doar cu banii de care te poți lipsi.
  • Poți solicita diverse bonusuri pentru a crește timpul de joc și șansele de a câștiga.
  • Cu cât alegi mai puține numere, cu atât sunt mai bune șansele de câștig.
  • Selectează numere succesive, de exemplu 1, 2, 3, 4, 5 etc. Mulți cred că acest lucru ajută.

Numerele care ies cel mai des la Loto Italia Keno

Există numere care ies mai des ca altele, inclusiv la Loto Italia Keno, însă totul este pur și simplu întâmplător. Intră AICI pentru a vedea carea sunt numerele care au ieșit cel mai des în funcție de zi.

Dacă ne raportăm la Loteria Naționala din Marea Britanie, care a fost lansată în 1994, numărul care a fost cel mai des scos din urnă este 44 – de 253 de ori. Pe locurile următoare se clasează:
38 – extras de 251 de ori
40 – extras de 249 de ori
23 – extras de 248 de ori
39 – extras de 246 de ori
33 – extras de 245 de ori
Dacă vorbim despre Loteria Națională a României și celebrul ei joc loto 6/49, numărul care a fost extras cel mai des este 5, de 212 ori. Este urmat foarte aproape de numărul 36, extras de 210 ori.
4 – extras de 206 ori
17 – extras de 205 ori
6 – extras de 205 ori
2 – extras de 204 ori
13 – extras de 203 ori
9 – extras de 203 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.