Loto Letonia Keno: numere norocoase, rezultate live, sisteme de joc

Loto Letonia Keno este o loterie foarte pupulară în rândul pariorilor din România. În acest articol îţi explicăm cum se joacă, unde poţi urmări rezultatele şi care sunt sistemele şi strategiile de joc.

Cum se joacă la Loto Letonia Keno

Loto Letonia Keno este o loterie de tipul 20/62, adică dintr-o urnă cu 62 de bile, se extrag 20 dintre ele. La această loterie se poate juca atât în agenţiile stradale, cât şi online. Putem juca atât bilete simple, care să conţină până maximum opt numere sau sistem. Pentru biletele în sistem, condiţia este ca un bilet să nu conțină mai mult de 15 numere, iar o combinație mai mult de 8. Asta înseamnă că poți juca sisteme de pariuri precum 8/15 sau 7/13.

La Loto Letonia Keno, extragerile au loc de trei ori pe zi, la orele 11:30, 15:30 și 19:30. De aceea la unele agenții fiecare extragere are câte un nume propriu: „Letonia Keno 1” (cea de la 11:30), „Letonia Keno 2” (cea de la 15:30) și „Letonia Keno 3” (cea de la 19:30).

Rezultate Loto Letonia Keno

În cazul în care ai jucat la Loto Letonia Keno la o agenţie stradală şi vrei să verifici dacă biletul este câştigător, poţi face acest lucru foarte uşor. Biletul tău are un cod, pe care trebuie să îl introduci în căsuţa de pe site-ul agenţiei unde ai plasat biletul. În plus, poţi vedea numerele extrase şi la secţiunea „Rezultate”. Fiecare casă de pariuri pune la dispoziţia jucătorilor lista de numere extrase de la fiecare joc.

Dacă ai plasat un bilet online la Loto Letonia Keno, verificarea este şi mai simplă. Nu trebuie decât să intri în secţiunea „Istoric pariuri”.  Acolo poţi vedea dacă biletele tale sunt câştigătoare, pierzătoare sau în desfăşurare.

Strategii pentru Loto Letonia Keno

Poate cea mai folosită strategie pentru Loto Letonia Keno este Martingale. Această strategie presupune dublarea mizei după fiecare pariu necâştigător. Stabileşte-ţi un buget fix şi pariază pe un singur număr. De obicei, metoda Martingale este folosită pentru cote de 2,00 sau în jurul acesteia, dar sunt mulţi jucători care o folosesc şi pentru cote mai mari.

Alege-ţi numerele favorite. Nu schimba niciodată numerele pe care pariezi. Fii consecvent, pentru că există multe persoane care au schimbat, iar la acea extragere au ieşit chiar numerele norocoase.

O strategie pe care aţi putea să o urmaţi la Loto Letonia Keno este să alegeţi dintre numerele care au ieşit cel mai des în ultima perioadă.

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.