Ponturi pariuri Lugo – Huesca 21.05.2018. Meciul care închide etapa cu numărul 40 din liga secundă a Spaniei este cel dintre Lugo și Huesca. Cele două se întâlnesc luni, de la ora 22:00.

Huesca este la o singură victorie de promovarea istorică în La Liga. Iar meciul nu se anunță deloc greu. Joacă luni, de la ora 22:00, pe terenul unei echipe aflate la jumătatea clasamentului și fără nicio miză rămasă în acest sezon, Lugo. Până acum, gazdele n-au bătut-o niciodată pe Huesca, deși cele două s-au întâlnit de șapte ori până acum.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Huesca

  • Huesca are nevoie de o victorie pentru a-și asigura prezența în sezonul următor din La Liga. În acest moment, are un avans de patru puncte față de ocupanta locului trei, Sporting Gijon, dar și un meci mai puțin disputat. Astfel, cu o victorie, ar ajunge la un avans de șapte puncte, cu două etape înaintea finalului sezonului.
  • În ultimele cinci meciuri disputate în campionat, Huesca a obținut patru victorii și o singură remiză.
  • În plus, Huesca poate profita și de parcursul dezamăgitor din ultimele două etape al lui Rayo Vallecano. Fosta echipă a lui Răzvan Raț mai are un singur punct avans față de Huesca, după ce a pierdut ultimele două meciuri disputate.

Ce trebuie să știi despre Lugo

  • De partea cealaltă, Lugo nu mai are nicio miză în acest sezon. Este la jumătatea clasamentului, pe locul 12, cu 54 de puncte acumulate în 39 de meciuri.
  • În ultimele cinci meciuri, Lugo a pierdut o dată, a câștigat un meci, dar a scos și trei remize, cu Lorca, cu Osasuna și cu Leonesa.
  • În istoria meciurilor directe, Lugo n-a bătut-o niciodată pe Huesca. A obținut doar două remize și a pierdut alte cinci meciuri.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: X2 @ 1.30

 Pariul curajos: Ambele echipe marchează @ 2.00


Echipele probabile și absenții

Huesca:
Absenți:

Lugo:
Absenți: