Ponturi pariuri Lyon – Nantes Franța 28.04.2018. Etapa a 35-a din Ligue 1 le aduce lui Ciprian Tătărușanu și lui Nantes un adversar redutabil. Canarii joacă pe Groupama Stadium din Lyon, sâmbătă, de la 18:00.

AICI AI 56 de ponturi și 112 echipe probabile pentru weekend! Atacă-le cu 500 RON bonus! 

Gazdele sunt în cursa pentru locul secund, care asigură calificarea directă în grupele UEFA Champions League, dar trebuie să fie totodată atente să nu piardă locul 3, cel care duce în preliminarii. Sunt la egalitate de puncte cu Marseille, echipa de pe locul 4, cel care duce în UEFA Europa League. De cealaltă parte, Nantes încearcă să revină în cursa pentru locul 5, de asemeni loc de UEFA Europa League. Șansele canarilor sunt însă destul de mici, pentru că au de recuperat patru puncte în ultimele trei etape.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

 Ce trebuie să știi despre Lyon

  • Vine după o serie de nouă meciuri fără înfrângere. Au fost trei remize consecutive, urmate de șase victorii.
  • Cu adevărat impresionant în această serie de șase victorii a fost faptul că echipa nu a primit gol în patru dintre aceste meciuri. Doar Marseille și Dijon au reușit să le dea gol leilor.
  • Pe teren propriu, echipa a pierdut o singură dată în ultimele opt meciuri. Este vorba de meciul cu Rennes, de la mijlocul lunii februarie. De atunci a înregistrat trei victorii și o remiză.
  • Echipa nu a primit gol în ultimele trei meciuri disputate pe Groupama Stadium.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Ce trebuie să știi despre Nantes

  • Nu a mai bătut pe nimeni de la meciul cu Troyes de la mijlocul lunii martie. Au urmat cinci meciuri fără succes, între care trei remize și două înfrângeri.
  • În deplasare, echipa are de asemenea o serie de cinci meciuri fără succes. Din nou observam asemănări în privința rezultatelor – trei remize și două înfrângeri.
  • Echipa lui Ciprian Tătărușanu nu a excelat în atac, dar a fost o adevărată redută din punct de vedere defensiv. Doar PSG și Montpellier au primit mai puține goluri în acest sezon.
  • Nantes a reușit să câștige un punct din meciul tur, după o remiză albă, scor 0-0, în care Ciprian Tătărușanu a fost declarat omul meciului.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: 1 @ 1.30

 Pariul curajos: X pauză @ 2.60


Echipele probabile și absenții

Lyon (4-3-1-2): Lopes – Rafael, Marcelo, Morel, Mendy – NDombele, Tousart, Aouar – Fekir – Traore, Depay
Absenți: Mariano (incert)

Nantes (4-2-3-1): Tătărușanu – Dubois, Awaziem, Pallois, Lima – Rongier, Toure – Iloki, Thomasson, Nakoulma – Bammou
Absenți: Coulibaly, Kayembe, Krhin, Carlos, Girotto, Kacaniklic, Sala