Ponturi pariuri Manchester City – FC Basel Champions League 07.03.2018. Manchester City primește vizita lui FC Basel, de la ora 21.45, în direct pe Telekom Sport 2, în manșa retur a oprimilor de finală UEFA Champions League.

Ponturi pariuri Manchester City – FC Basel Champions League 07.03.2018

Manchester City este ca și calificată între primele 8 echipe ale Europei, după ce s-a impus cu 4-0 în meciul tur din Elveția. Gundogan, cu o dublă, Bernardo Silva și Sergio Aguero au marcat pentru cetățeni în meciul din urmă cu două săptămâni. Faptul că City este neînvinsă pe teren propriu în actualul sezon contribuie și mai mult la pariul nostru. Sezonul l-a început cu o remiză, 1-1 cu Everton, apoi au venit 20 de victorii consecutive, în care echipa a marcat 61 de goluri și a primit doar 12. Astfel, City este pe punctul de a repeta o performanță pe care a mai reușit-o o singură dată în istorie. Prezenți pentru a cincea oară în această fază a competiției, cetățenii au reușit într-un singur caz să meargă mai departe. Se întâmpla în sezonul 2014-2015, cu Manuel Pellegrini pe bancă, atunci când echipa ajungea până în semifinale.

Ponturi pariuri Manchester City – FC Basel Champions League 07.03.2018

De cealaltă parte, FC Basel este prezentă pentru a treia oară în optimile UEFA Champions League. Nici în 2012, nici în 2015 nu a reușit să meargă mai departe. Bayern Munchen și FC Porto au fost capăt de drum pentru elvețieni la precedentele tentative de a ajunge în sferturi. Altfel, echipa lui Raphael Wicky s-a descurct onorabil în deplasare în actuala ediție de UEFA Champions League. A câștigat două din cele trei meciuri jucate departe de casă: 2-0 cu CSKA Moscova și 2-0 cu Benfica. Singurul eșec din faza grupelor l-a înregistrat tot în Manchester, pe terenul rivalei United. 3-0 a arătat tabela la final, în favoarea echipei lui Jose Mourinho. Altfel, FC Basel a reușit o singură dată să se impună pe tărâm englez, în 14 partide. În alte cinci cazuri a obținut remize, iar opt meciuri s-au încheiat cu eșec pentru cea mai titrată echipă a Elveției.

Manchester City – FC Basel  Peste 1,5 R1 @ 2.10

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal