Ponturi pariuri Manchester City – Chelsea Anglia 04.03.2018. Liderul din Premier League, Manchester City, primește vizita lui Chelsea, de la ora 18.00, în etapa a 29-a a sezonului. Partida va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Ponturi pariuri Manchester City – Chelsea Anglia 04.03.2018

Manchester City se întoarce pe teren propriu, după o săptămână perfectă petrecută la Londra. A învins-o de două ori pe Arsenal în decurs de trei zile, cu același scor, 3-0. Prima confruntare a fost în finala Cupei Ligii, în care Pep Guardiola a obținut primul său trofeu în fotbalul englez. A urmat apoi meciul din campionat, grație căruia City și-a menținut avansul de 16 puncte în fruntea clasamentului, când mai sunt doar 10 etape de disputat din sezonul 2017-2018. Învinși o singură dată în actualul sezon de Premier League, cetățenii au ajuns acum la o serie de cinci meciuri fără eșec. Patru victorii și o remiză a înregistrat echipa lui Pep Guardiola în tot acest timp. În ceea ce privește confruntările cu Chelsea, echipa vine după victoria din meciul tur, scor 1-0. De-a lungul istoriei, cetățenii au reușit însă doar de două ori să câștige ambele meciuri din sezon. În ambele cazuri, Chelsea avea să se încoroneze campioană la finalul stagiunii.

Ponturi pariuri Manchester City – Chelsea Anglia 04.03.2018

Chelsea a câștigat ultima partidă directă disputată pe Etihad Stadium, scor 3-1, însă din 2008 nu a mai reușit să lege două victorii pe terenul rivalei. Sunt șanse mici să reușească acest lucru în actualul sezon, având în vederea forma echipei lui Antonio Conte. Londonezii au pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat, tot atâtea câte a pierdut în precedentele 23 de etape. A fost 0-3 cu Bournoumouth, 1-4 cu Watford și 1-2 cu Manchester United. Singurul succes din tot acest timp a fost în meciul de pe teren propriu cu West Bromwich, scor 3-0. Ultimele rezultate au lăsat-o pe Chelsea pe locul 5 în clasament, la două puncte de zona UEFA Champions League și la patru puncte de podium. Pentru poziția a 5-a, echipa de pe Stamford Bridge nu are de ce să își facă griji. Opt puncte este avansul față de Arsenal, echipă care are de asemenea o sarcină foarte grea în această etapă, când dă piept cu Liverpool.

Manchester City – Chelsea  GG @ 1.74

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal