Redacția bilete-pariuri.ro îți arată cum poți urmări meciuri live gratuit online din Germania Bundesliga. Fiecare partidă din cel mai spectaculos campionat al lumii se află la un singur click distanță de tine. 

În continuare îți prezentăm pașii prin care poți urmări orice partidă dorești direct pe laptopul, tableta sau telefonul tău. Toate aceste meciuri se văd pe platforma Betano, licențiată în România pe următorii zece ani conform deciziei ONJN L1170664W000663.


Meciuri live gratuit online din Germania Bundesliga

 Deschide AICI un cont gratuit
 Depune cel puțin 25 RON
 Acum poți urmări toate meciurile!

VREAU SĂ VĂD MECIURILE!


 

Streaming VIDEO pentru Bayern Munchen și Borussia Dortmund

Fără îndoială, Bayern Munchen și Borussia Dortmund sunt cele mai iubite echipe din Germania Bundesliga. Cele două cluburi ne-au oferit în ultimii ani dueluri palpitante și savuroase nu doar în prima ligă internă, ci și la nivel european, în UEFA Champions League.

bayern munchen, borussia dortmund, streaming live
bayern munchen, borussia dortmund, streaming live

În ciuda acestor bătălii, diferența de palmares dintre Bayern și Dortmund este colosală. În vreme ce bavarezii au cucerit 27 de titluri naționale, Borussia are doar cinci, fiind la egalitate cu Monchengladbach. În acest format s-au mai impus la final de sezon Werder Bremen (4), Hamburg (3), Stuttgart (3), Kaiserslautern (2), Koln (2), Wolfsburg (1) și Braunschweig (1). Dacă ar fi să luăm în considerare însă și vechiul format, utilizat până în anul 1963, atunci lista ar curprinde mult mai multe cluburi.

Borussia Dortmund este începând cu sezonul 2006/07 cel mai susținut club din Germania la nivelul afluenței de spectatori pe stadion. La meciurile acestei echipe vin de peste un deceniu minimum 71.000 de fani indiferent de adversarul care se află în față! Cifrele sunt incredibile dacă ar fi să le comparăm cu liga noastră, unde de multe ori se întâmplă să nu strângem 40.000 de spectatori pe toate stadioanele într-o etapă.

Pentru a putea vedea meciuri online și din alte campionate, accesează rubrica meciuri live