Ronald Gavril a pierdut la puncte în fața americanului David Benavidez, un meci care a contat pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Meciul a avut loc sâmbătă la ”Mandalay Bay Events Center” din Las Vegas.

Mircea Badea, care l-a susținut cu tot sufletul pe Ronald Gavril, spune că îl respectă mult pe boxerul român, care a ajuns la acest nivel prin forțele proprii: „Joci fotbal, joci tenis, nu joci box. Asta pentru ca boxul nu e un joc. Ronald a luptat extraordinar. In meci si in viata. Un om care n-a avut nici ajutor, nici pile, nici suport.

A muncit si a crezut. Il respect pe Ronald Gavril, desigur, ca sportiv, dar in primul rand ca OM. Un suflet curat, un caracter rar. Sunt alaturi de el pana la capat, iar capatul e foarte departe! Hai, Ronald!”, a scris Mircea Badea.

Nu numai că l-a susținut, ci a și pariat pe victoria românului. MIrcea Badea a arătat biletul mizat pe Ronald Gavril în cadrul emisiunii ”În Gura Presei”. Realizatorul nu s-a jucat și a mizat 3.000 de lei pe o cotă de 5,50, atât cât era multiplicatorul pentru un succes în fața lui David Benavidez. Putea câștiga 165.000 de lei, însă n-a fost să fie de data asta.