Pariurile pe Champions League și Europa League sunt pe biletele tuturor pariorilor zilele acestea. Un motiv în plus de a miza pe aceste meciuri este Full Bet-ul oferit de Betano pentru cele trei zile de meciuri europene.

Această casă de pariuri online vine cu o nouă Misiune care îți aduce un pariu gratuit de până la 200 de RON, dacă urmezi câțiva pași simpli. întâi de toate, trebuie să ai un cont activ la Betano pentru a beneficia de această promoție. În condițiile în care nu ai unul, înscrie-te pe link-ul de mai jos, care îți aduce și un bonus de 100 % de până la 500 de RON la prima înregistrare.

Bonus automat de 500 RON DE LA BETANO! CLICK pe acest LINK ca sa-l ACTIVEZI PE LOC!

Pentru a participa în Misiunea Betano urmează pașii de mai jos:

  1. Plasează 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) în cadrul meciurilor din Liga Campionilor și Europa League din această săptămână.
  2. Alege o cota minimă de 1,80 per pariu plasat.
  3. Folosește o miză de minimum 10 lei.

În condițiile în care vei câștiga cel puțin 2 bilete, vei primi înapoi 30% din totalul mizelor plasate de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!  

Pentru a participa apasă AICI sau vizitează sectiunea „Misiuni” din contul tău! Așa cum îți spuneam mai sus,  trebuie să ai cont deschis la Betano pentru a participa la această promoție. Dacă nu ai unul, te invit să-ți deschizi unul AICI. Pe lângă promoțiile pe Champions League și Europa League, primești și un BONUS în valoare de 500 de RON la prima ta depunere.

Trebuie să mai ții cont de:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
  • Oferta este valabilă pentru meciurile din Liga Campionilor și Liga Europa din această săptămână, 18/09 – 20/09/2018, și toate piețele selectate de pe cele 3 bilete trebuie să aparțină meciurilor celor două ligi..
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 20/09/2018, ora 23:30.