Ponturi pariuri Monaco – Bordeaux Franța 02.03.2018. Etapa a 28-a din Ligue I se deschide în Principat, acolo unde AS Monaco primește vizita lui Girondins Bordeaux, de la ora 21:45.

Ponturi pariuri Monaco – Bordeaux Franța 02.03.2018

Campioana en-titre a Franței continuă lupta pentru locul secund în Ligue 1, poziție pe care o ocupă în acest moment, la două puncte de Olympique Marseille. Primul loc nu mai este la îndemna elevilor lui Leonardo Jardim, care au de recuperat 14 puncte față de marea rivală, PSG. Altfel, nici poziția pe podium nu le este pusă în mare pericol. Monegascii au un avans de 7 puncte față de poziția a patra, ocupată în acest moment de Lyon. Vinerii, echipa din Principat va da piept cu Bordeaux, o echipă aflată în căutare disperată de puncte. Băieții lui Gustavo Poyet sunt pe locul 8 în clasament, dar speră în continuare la un loc de cupe europene. Au nevoie însă ca PSG sau Lyon să câștige Cupa, astfel încât și locul 5 din campionat să ducă în Europa League. Trei puncte o separă acum pe Bordeaux de poziția a cincea.

Ponturi pariuri Monaco – Bordeaux Franța 02.03.2018

AS Monaco intră în acest meci după o serie de 12 meciuri fără înfrângere în campionat, perioadă în care echipa a obținut opt victorii și patru remize. Campionii sezonului precedent din Ligue 1 au trecut cu bine peste perioada neagră de la finalul anului 2017. De la începutul anului, echipa lui Jardim a mai pierdut un singur meci, 2-3 cu Lyon, în optimile de finală ale Cupei Franței. Eliminați și din Europa, monegascii au mai rămas să lupte pentru un singur trofeu, Cupa Ligii. Vor disputa finala cu PSG, în ultima zi a lunii martie. Altfel, Monaco vine după o remiză cu Toulouse, scor 3-3, meci care a pus capăt unei serii de patru victorii consecutive. Trei dintre aceste patru victorii au venit fără gol marcat. În schimb, Monaco a marcat 10. Al patrulea meci a fost și cel mai greu, cu Lyon. O victorie cu 3-2, care i-a asigurat în mare parte pe monegasci de poziția de podium.

Ponturi pariuri Monaco – Bordeaux Franța 02.03.2018

Cum spuneam, Bordeaux luptă pentru un loc de cupe europene. Echipa ocupă poziția a 8-a, momentan, dar clasarea putea fi mult mai bună. În ultimele două meciuri, băieții lui Gus Poyet au obținut un singur punct, după 0-1 cu Marseille și 0-0 cu Nice. Înaintea acestor două meciuri, echipa avea o serie de patru victorii consective: 1-0 cu Nantes, 3-1 cu Lyon, 2-0 cu Strasbourg și 3-2 cu Amiens. Bordelezii trebuie să depășească însă și avantajul moral al adversarilor, care au câștigat ultimele trei dueluri directe. Monaco s-a impus cu 4-0 și 2-1 în stagiunea trecută. Apoi, în prima parte a actualului sezon, a câștigat cu 2-0 în deplasare. Keita și Lemar au marcat pentru monegasci.

Monaco – Bordeaux  GG @ 1.70

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal