Norvegia – România Live Stream Online pe TVR 1 și TVR HD, de la ora 22:00, la cea mai bună calitate. Cele două naționale se întâlnesc în această seară, de la ora 22:00, în meciul decisib pentru locul 1 în Grupa D a Campionatului European din Franța.

Norvegia – România Live Stream Online pe TVR 1 și TVR HD

Naționala de handbal feminim a României are în această seară, de la ora 22:00, un examen extrem de important la Campionatul European din Franța, în compania Norvegiei. Partida este importantă pentru ambele formații, rezultatul final stabilind cine merge în Main-Round cu 4 puncte. Norvegia – România poate fi urmărit în format LIVE Stream Online pe TVR 1 și TVR HD.PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste ponturi pauză / final, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Norvegia – România Live Video pe TVR 1 și TVR HD

România este lider în Grupa D, după ce a învins Cehia (31 – 28) și Germania (29 – 24) în primele două meciuri. În urma acestor două rezultate, naționala noastră și-a asigurat deja calificarea în grupele principale ale Campionatului European de Handbal din Franța. O victorie în fața nordicelor ar fi un avantaj fantastic pentru jucătoarele noastre. Practic cu patru puncte în grupele principale ar deveni favorite la calificarea în semifinale. Obiectivul principal la României la Euro 2018 este clasarea în primele șase locuri.

De cealaltă parte, Norvegia a pierdut surprinzător în prima rundă cu Germania, scor 32-33. A urmat meciul cu Cehia și nordicele si-au arătat adevărata valoare. Cehia a pierdut fără drept de apel, Norvegia învingând la scor, 31 la 17. Selecționata scandinavă s-a întărit înaintea disputei cu România. Nordicele au convocat-o pe extrema stângă Camilla Herrem. Hanbalista în vârstă de 32 de ani a câștigat Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial și Campionatul European.

Norvegia – România live la TVR 1 și TVR HD

România mai are două variante în cazul în care nu câștigă în această seară cu Norvegia. Dacă pierd la maximum două goluri și Germania câștigă cu Cehia, „tricolorele” termină grupa tot pe locul 1, urmând să întâlnească Olanda în turul principal. În cazul în care Norvegia și Cehia câștigă, scandinavele merg mai departe cu 4 puncte, România acumulând doar două.

Nu uitaţi! Norvegia – România Live Stream Online pe TVR 1 și TVR HD , începând cu ora 22:00. Sursa video se poate vedea mai sus.