Pariu gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială. În perioada 8 iunie – 15 iulie, toți cititorii site-ului bilete-pariuri.ro beneficiază de o promoție exclusivă cu ocazia Cupei Mondiale din Rusia.

Este oferta perfectă pentru pariorii care vor să dea lovitura în această perioadă: pariu gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială.Astfel, toți cei care se vor înregistra la eFortuna prin acest link sau prin banner-ul de mai sus, beneficiază de un pachet extraordinar: pariu gratuit de 400 lei pe orice cotă! Mai jos poți vedea pașii compleți pe care trebuie să-i îndeplinești ca să beneficiezi de acest pariu gratuit pentru Cupa Mondială.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 400 lei la Cupa Mondială 2018! 


Cum funcționează?

Ca să poți da lovitura, îți recomandăm să depui o sumă cât mai mare, de minimum 100 de lei, iar apoi să joci această sumă pe un bilet de cota 10.00-15.00 dar care are șanse bune să-ți iasă. Spre exemplu, dacă vei pune 100 de lei pe un bilet de cota 15.00, vei câștiga 1.500 lei. În caz contrar, eFortuna îți va returna miza de 100 lei.

Cel mai bun pachet de bun venit pentru Cupa Mondială. Jucați aici!

Condiții de rulaj simple

Pariu gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială. În situația în care vei pierde primul tău pariu și miza îți va fi returnată în cont, ca să transformi acest bonus din nou în bani reali trebuie să îndeplinești câteva condiții de rulaj simple:

  • Odată ce miza ți-a fost returnată în cont, ai la dispoziție 7 zile să rulezi suma disponibilă
  • Suma va trebui rulată în total de 6 ori. Adică, dacă ai 100 de lei, trebuie să o rulezi până efectuezi pariuri în valoare cumulată de 600 de lei.
  • Pariurile tale nu trebuie să aibă o cotă mai mică de 1.50
  • Oferta nu mai este valabilă dacă folosești opțiune cashout sau miza primului tău pariu a fost returnată conform variantei pe care ai ales-o (în special la handicapuri asiatice: DNB, H0).

Doar aici Brazilia și Germania au cota 20.00 să câștige Cupa Mondială! Ofertă limitată!

Pentru a-ți face o idee cât mai clară asupra pariurilor de urmărit pe Cupa Mondială 2018, îți recomandăm să citești ghidul complet pentru pariorii care vor miza pe meciurile de la turneul final din Rusia.

Ce vei găsi în acest ghid pentru Cupa Mondială

  • Pariu speciale cu o rată mare de succes. Spre exemplu, Antoine Griezmann are o cotă 11,00 pentru câștigarea titlului de golgheter. Atacantul a terminat excelent sezonul, cu o prestație excelentă în finala Europa League, plus evoluează pentru Franța, o echipă favorită la câștigarea Cupei Mondiale.
  • Informații despre antrenori, cum gândesc ei, ce filosofie au, defensivă sau ofensivă. Care este stilul de joc, cum joacă, pe contraatac, pe posesie, etc.
  • Informații vitale despre fiecare grupă în parte, care sunt șansele pentru fiecare echipă să ajungă în optimi.
  • Loturile complete ale echipelor prezente la Cupa Mondială
  • Cotele pentru echipa care va câștiga Cupa Mondială. Unibet are o ofertă foarte bună pentru astfel de pariuri cu cote mărite. Află cum să prinzi o cotă de 20,00 pe succesul Braziliei.
  • De asemenea îți recomandăm să urmărești Biletul Zilei pe Cupa Mondială. Cele mai bune cote ale fiecărei zile în care avem meciuri din Rusia le vei găsi aici. Ne străduim foarte mult să-ți găsim cotele potrivite la pariuri așa că poți arunca un ochi AICI

Ne-am bucura dacă ți-am fost de ajutor prin acest articol. Ne poți oferi un feedback accesând pliculețul pe care îl găsești în stânga jos. Click pe el și lăsă adresa ta de email, plus comentariile tale despre acest articol despre Pariu gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială. Îți urăm multă baftă și câștiguri cât mai mari la Cupa Mondială!