Pariem o cotă de 2,07 la Botoșani – Dinamo. Ai analiza completă și echipele probabile

Meciul dintre Botosani si Dinamo Bucuresti se joaca luni, 7 februarie, in runda cu numarul 24 din Liga 1. Partida va avea loc pe „Stadionul Municipal”, cu incepere de la ora 19:55. Vedem goluri?

Pronostic Botosani vs Dinamo Bucuresti

Dinamo nu are nimic de pierdut si trebuie sa forteze victoria pentru a avea sanse reale la salvarea de la retrogradare, in timp ce Botosani, cu o victorie, este cu un picior in play-off. Ma astept la un duel cu multe reusite, iar recomandarea mea este pronosticul „peste 2,5 goluri”, in COTA 2.07.

Botosani

Formatia condusa de Marius Croitoru se afla pe locul 4 in Liga 1, cu 38 de puncte, dar inca au emotii in ceea ce priveste prezenta in play-off.
Moldovenii au inceput cu dreptul noul an si s-au impus cu 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Sepsi, ca mai apoi sa plece neinvinsa din „Gruia”, 1-1 cu CFR Cluj. Astfel, acestia raman neinvinsi in ultimele 7 etape (5 remize si doua victorii).
In tur, Botosani s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Dinamo Bucuresti. Un nou succes este recompensat cu o cota de 1.47.

ECHIPA PROBABILA: Pap – Braun, Dawa, Seroni, Tiganasu – Florescu, Edjouma, Papa – M. Roman II, D. Croitoru, Lupeta

Dinamo Bucuresti

„Cainii rosii” vin dupa un nou esec. Au pierdut clar derby-ul cu FCSB, chiar in „Stefan cel Mare”, scor 0-3. A fost a doua infrangere consecutiva din acest an, dupa cea cu FC Arges (2-1). In prezent, elevii lui Flavius Stoican sunt ultimii in Liga 1. cu 12 de puncte acumulate 23 de etape, iar mentinerea in prima divizie pare tot mai grea. Dinamo Bucuresti nu a mai castigat cu Botosani din martie 2019. Un succes in aceasta partida este recompensat cu o cota de 6.40.
Captitanul Rauta nu va juca, acesta fiind suspendat.

ECHIPA PROBABILA: Figueiredo – Buleica, Patriche, Ehmann, Tomozei – Rodriguez, Balthazar – Bordusanu, C. Matei, Torje – Ivankovski

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.