Pariurile tale pe Liga Națiunilor la Unibet îți aduc garantat prezența la turnee de poker dotate cu premii de 1.000 de euro. În fiecare joi și luni au loc turnee de poker, iar biletul tău de intrare constă într-un pariu de minimum 50 de lei pe meciurile din Liga Națiunilor.

Dacă alegi să-ți deschizi un cont la Unibet prin bilete-pariuri.ro, beneficiezi de această promoție la poker, dar și un pariu gratuit de până la 250 RON oferit automat.

Deschide CONT la Unibet

Pariezi pe Nations League și participi automat la turneele de Poker romanesc

După ce ai plasat un bilet sau un pariu single pe meciurile din Liga Națiunilor în valoare de minimum 50 de lei, ești automat înscris la unul din turneele de poker de joi sau de luni, fiecare fiind dotat cu premii de 500 de euro. De asemenea, această ofertă este valabilă și dacă pariezi alte evenimente, indiferent de sport. Trebuie menționat că poți participa la aceste turnee în fiecare săptămână, cu mențiunea de a fi pariat minimum 50 de lei pe un eveniment de sport.

După de ai plasat pariuri trebuie să folosești ticketul de Poker primit pentru a câștiga direct founduri reale. Află mai jos toți pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a activa oferta!

Cum activezi promoția la Unibet pentru poker?

1. Plasează un pariu simplu sau bilet la pariurile sportive Unibetde cel puțin 50 ron (10 euro, dacă jai selectat moneda europeană în contul tău Unibet) intre marti si joi, pentru a primi un ticket pentru turneul de joi seara, programat la ora 20:00.

2.Plasează un pariu simplu sau bilet la pariurile sportive Unibetde cel puțin 50 ron (10 euro) între vineri si luni, pentru a primi un alt ticket pentru turneul de poker de luni.

3. Intră la softul de Poker și mergi la “Profile” pentru a vedea biletul.

unibet poker turnee freeroll
unibet poker turnee freeroll

3. Turneele vor începe în fiecare luni și joi, la orele 20.00.

4. Pentru a participa la turneu, apasă pe ticketul primit. De asemenea, poți căuta în lobby-ul de Poker, la secțiunea Turnee, “€ 500 Betting Freeroll”.

Dacă nu ai cont la Unibet, trebuie să-ți faci unul prin acest LINK  pentru a beneficia de promoția la poker. De asemenea, trebuie să faci și o depunere de 50 de lei, care oricum se vor transforma într-un pariu gratuit în caz că pierzi banii. Dacă ai probleme cu depunerea banilor, bilete-pariuri.ro ți-a creat un ghid pas cu pas, prin care aflii cum să depui bani la Unibet, prin toate metodele puse la dispoziție de această casă de pariuri online.