Unibet oferă recompense în bani dacă pariezi pe Liga Campionilor și UEFA Europa League. Trebuie să plasezi pariurile tale pe UCL și EL între 1 și 4 octombrie și ai acces la extragerea cu premii Jackpot, unde 10 pariori pot câștiga 5.000 de ron de căciulă!

Unele dintre cele mai mari cluburi și unii dintre cei mai buni jucători participă în cele două competiții europene, iar tu poți paria pe oricare dintre ei pentru a câștiga șansa de a lua banii celor de la Unibet. Zece jucători norocoși, fiecare urmând să câștige 5.000 RON în bani reali în fiecare săptămână când avem Champions League și Europa League.

Sigur, pentru a avea șansa să câștigi 5.000 de RON, trebuie să ai un cont deschis la această casă de pariuri online. Dacă nu ai cont la UNIBET, te invit să-ți deschizi un cont AICI. Pe lângă această promoție cu premii de 50.000 de RON, primești și un pariu fără risc în valoare de 250 de RON. Poți să deschizi contul accesând și butonul de mai jos!

Numai pariurile plasate de luni, 1 octombrie, ora 00:00, până joi, 4 octombrie, ora 23:59, vor conta pentru promoție în această săptămână, câștigătorii fiind anunțați la 15 minute după ultimul meci, pe 4 octombrie.

Cum funcționează:

  • Plasează un pariu pre-meci sau un pariu live pe orice meci din Liga Campionilor sau Europa League
  • Miza minimă este de 30 RON, fiecare pariu urmând să primească o intrare la extragerea jackpot
  • Pe 4 octombrie, se va organiza o extragere la finalul meciurilor și 10 bilete vor fi afișate pentru câștigători
  • Perioada promoției: 1-4 octombrie 2018