Cel mai mare castig al anului la pariuri sportive s-a dus catre un constantean, la inceputul acestei luni. Și nu nu este vorba despre pariorul din Constanța întrucât acesta mizează doar la Superbet biletele care le postează pe rețelele de socializare.

Cel mai mare castig la pariuri anul acesta

Acesta a mizat 200 de lei, o suma destul de importanta, pe 19 meciuri, de asemenea un numar semnificativ de evenimente. El a castigat 387.388,84 RON, adica aproximativ 84.000 EURO, fiin cel mai mare castig reusit de un roman anul acesta la pariuri sportive.

Romanul este parior de peste 20 de ani si a mizat pe meciuri care „i se pareau sigure”. In aceeasi zi, el a mai pierdut un bilet de peste 220.000 RON!

„Era sa ma scoata un meci. Atletico Madrid am crezut ca nu va iesi. Ma scosese PAOK in aceeasi zi de la un alt bilet cu 220.000 lei castig, dar cu biletul asta am dat lovitura.Poate unora le plac masinile si investesc in asta. Mie imi place sa pariez. Este adrenalina, e miza importanta, pot spune ca parierea este tot un sport”, a spus norocorsul parior.