Pariorul din Constanța sperie din nou agențiile de pariuri. A depășit 100.000 de lei cu încă 4 tunuri!

Pariorul din Constanța a speriat din nou Superbet! Un obișnuit al câștigurilor mari, a mai bifat 4 acum două luni, chiar pe perioada Cupei Mondiale.

Când toți se ”frigeu” cu bombele de la Cupa Mondială, generate de Brazilia și Germania, pariorul din Constanta a câștigat bani frumoși de pe urma meciurilor din ligile inferioare ale Norvegiei.

În caz că nu ai aflat încă de pariorul din Constanța, este omul cu cel mai mare profit la pariuri pe ultimele trei luni luni. Acesta a câștigat 94.393 RON nu mai din ce știm noi din aprilie și până în prezent (DETALII AICI) 

A depășit un miliard câștigați la Superbet!

O dată cu cele patru bilete încasate de pariorul din Constanța în data de 17 iunie, acesta a depășit suma de un miliard de lei vechi din câștigurile la pariurile sportive. Să facem un simplu calcul. Înainte de cele 4 tichete plasate pe meciurile din Norvegia, avea un câștig de 94.393 RON, la care se adaugă cei 8.000 de lei încasați zilele trecute. Asta înseamnă un total de 102,393 RON, o sumă de-a dreptul fabuloasă. Ce-i drept, pariorul din Constanța mizează sume mari, iar numărul biletelor plasate este și el unul considerabil.

Să nu crezi că pariorul din Constanța nu dă greș… În urmă cu două luni, jucătorul nostru putea încasa o aproximativ 90.000 de RON, însă l-a scos un meci. Vezi AICI biletul.

În continuare îți prezint cele patru bilete care i-au adus 8.000 de lei. Totul s-a întâmplat duminică, la meciurile din ligile inferioare ale Norvegiei. Click pe fiecare bilet în parte pentru a-l mări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.