Echipa bilete-pariuri.ro îți propune un pariu gratuit pentru CM 2018 care îți va atrage cu siguranță atenția. În doar cinci minute pe ceas poți ajunge să mizezi fără absolut niciun risc până la 250 RON!Deschide un cont la Unibet, agenția numărul 1 în pariuri online din România, și ești calificat automat pentru oferta de bun venit, care îți va apărea pe ecran în felul următor.

oferta bun venit unibet

De-aici încolo, primul pariu pe care îl vei face va fi gratuit! Mare atenție însă ca pronosticul pe care îl selectezi să aibă o cotă de cel puțin 1.40! Ținând cont că este vorba despre un pariu gratuit, cel mai bine ar fi să găsești sau să-ți formezi un bilet de cotă cât mai mare. În acest fel ai șanse să dai o lovitură importantă fără să pierzi niciun ban.

Pariu gratuit pentru CM 2018

Îți prezentăm în continuare și un exemplu concret pentru care ar trebui să încerci să joci o cotă cât mai mare.

Ți-ai deschis un cont la Unibet și ai depus 100 RON. Acum, există două posibilități.

VARIANTA CÂȘTIGĂTOARE: Pariezi acești 100 RON pe cota minimă de 1.40 și câștigi. Ai în cont 140 RON, cu un profit net de 40 RON

VARIANTA PERDANTĂ: Pariezi cei 100 RON pe cota minimă de 1.40 și îi pierzi. Unibet îți oferă înapoi cei 100 RON sub formă de bonus, pe care va trebui să-i rulezi până la 300 RON ca să-i poți retrage.

Așadar, merită să riști pe o cotă mai mare pentru a prinde un câștig semnificativ. În final, indiferent de cota aleasă, banii tot îi vei primi înapoi dacă vei pierde pariul.


Este fără îndoială cel mai bun pariu gratuit pentru CM 2018, ținând cont de condițiile de rulaj aproape inexistente. Practic, vei avea la dispoziție 30 de zile să rulezi suma depusă de 3 ori la cote minime de 1.40. Dacă ai cunoștințe despre sport, e aproape imposibil să nu reușești să îndeplinești aceste condiții, mult mai avantajoase, decât pe oricare alt site de pariuri.