Casele de pariuri online au început să urmeze exemplul agențiilor stradare și oferă bonusuri în funcție de numărul de meciuri pe care le plasezi pe biletul tău. Unibet a început recent să ofere mai mulți bani drept câștig pe biletele cu minimum trei meciuri, indiferent pe ce campionat alegi să pariezi. 

Promoția este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei care au deja cont deschis la această casă de pariuri. Dacă ești client nou, Deschide aici un CONT și primești un pariu fără risc în valoare de 250 de RON. 

Cum funcționează promoția pariuri multiple la Unibet

În fiecare săptămână, când alegi să-ți creezi biletul în care ai mare încredere selectează oferta Unibet care se va derula în momentul în care începi să-ți construiești biletul. În acest an, nu trebuie să cauți alt loc pentru pariurile multiple, pentru că Unibet va oferi cele mai bune plăți pentru toate pariurile combinate pe fotbal. Așa cum îți spuneam, oferta e valabilă pentru toți clienții Unibet!

Dacă nu ai cont la Unibet, nu rata această promoție! Deschide aici un CONT și pe lângă BONUSUL oferit pentru pariurile multiple, mai primești și un pariu fără risc în valoare de 250 de lei

bonus unibet
Pariuri multiple la Unibet

După ce ai găsit biletul în care îți pui mari speranțe, ține cont de următoarele astpecte ale promoției celor de la Unibet pentru pariurile multiple, cunoscute sub denumirea populară de bilete cu minimum trei meciuri.

Cum funcționează?

  • Adaugă un pariu multiplu pre-meci pe bilet. Atenție, miza maximă este de 100 de RON
  • Selectează creșterea de profit din meniul derulant
  • Bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 25.000 RON!
  • Creșterea profitului este valabila de luni, ora 00:00, până duminică, ora 23:59, in fiecare săptămână
  • Pariuri eligibile sunt cele pe orice eveniment de fotbal
Număr de meciuri Creștere de profit %
Minimum 3 meciuri 10%
Minimum 4 meciuri 20%
5 sau mai multe meciuri 30%