Ponturi pariuri Viktoria Plzen – Sparta Praga Cehia 15.04.2018

Ponturi pariuri Viktoria Plzen – Sparta Praga Cehia 15.04.2018. Ziua de duminică le aduce românilor de la Sparta Praga un duel cu liderul Viktoria Plzen, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport.

Nicolae Stanciu, Florin Niță și Bogdan Vătăjelu sunt anunțați toți titulari în confruntarea cu echipa de pe primul loc. Este momentul potrivit pentru Sparta să își ia o revanșă în fața fanilor, după începutul slab de an, care a făcut să spună adio titlului, poate chiar și calificării în cupele europene.

Ce trebuie să știi despre Viktoria Plzen

  • Fosta adversară a celor de la FCSB în acest sezon de cupe europene este foarte aproape de un nou titlu în Cehia, al 5-lea din istorie. Are un avans de patru puncte față de următoarea clasată, Slavia Praga.
  • Fără înfrângere în campionat până la începutul anului, Viktoria a irosit un avans liniștitor în fruntea clasamentului. De la începutul lui 2018 a mai câștigat un singur meci, în șapte partide. În rest, trei remize și trei înfrângeri.
  • Pe Dossan Arena, echipa lui Pavel Vrba a obținut un singur punct în 2018, din trei partide. În turul de campionat, au fost victorii pe linie.
  • În ultima etapă, Viktoria a pierdut categoric în fața lui Bohemians, 2-5. A luat patru goluri în primele 38 de minut.

Ce trebuie să știi despre Sparta Praga

  • Este pe locul 6 în campionat, cu 39 de puncte, două mai puțin decât echipele clasate pe locurile 3 și 4, în zona de UEFA Europa League.
  • Echipa este neînvinsă de la începutul anului, dar a înregistrat cinci remize în șapte partide. Seria a fost întreruptă în ultima etapă, la 3-0 cu Dukla Praga.
  • Stanciu a nu a marcat în ultimul meci, dar a dat un assist. Românul are 4 reușite și trei pase decisive în cele 7 meciuri jucate.
  • Sparta Praga a pierdut meciul tur cu 0-1. A fost singurul eșec pe teren propriu din acest sezon.

Echipele probabile și jucătorii indisponibili

Viktoria Plzen (4-2-3-1):
Absenți:

Sparta Praga (4-2-3-1):
Absenți:


Ce ponturi pariuri îți recomandăm

  •  Pariul simplu: 1X @ 1.29

  •  Pariul curajos: 1 @ 2.15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.