Simona Halep evoluează luni pentru un loc în sferturi împotriva sportivei Elise Mertens. Echipa bile-pariuri.ro ți-a pregătit două ponturi pariuri la această confruntare, atât de importantă pentru sportiva noastră.

Meciul dintre Halep și Mertens este programat la ora 12:00 pe terenul central de la Roland Garros, ”Chartrier”. Este al treilea meci pe care Simona îl va juca pe arena centrală la această ediție a openului francez. Așadar, știm ora exactă când are loc partida, acum nu ne rămâne decât să găsim ponturile potrivite. Cota 2 din tenis pentru luni vine de la meciul Diego Schwartzman – Kevin Anderson.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


 Ponturi pariuri Halep – Mertens

  • În afară de primul meci, atunci când a pierdut un set în fața americancei Riske, Simona Halep n-a mai cedat niciunul în următoarele două partide. 
  • În turul precedent, sportiva noastră a trecut de Andrea Petkovic, scor 7-5, 6-0.
  • De partea cealaltă, Mertens a obținut calificarea în optimi după victoria cu Daria Gavrilova, scor 6-3, 6-1. La fel ca Simona, sportiva din Belgia a pierdut un singur set până acum, în primul tur: 6-7, 7-6, 6-0 cu Varvara Lepchhenko.
  • Elise Mertens este una din jucătoarele care s-au remarcat în 2018. În acest an a câștigat trei turnee WTA: Hobart, Lugano şi Rabat. Mai mult de atât, la primele două s-a impus și la proba de dublu!
  • Înainte să vezi ponturile pe care ți le-am propus pentru meciul Simonei, aruncă privirea către Biletul Zilei pe tenis de luni.

 Ponturi pariuri Halep – Mertens


Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Peste 1 @ 1.24

 Pariul curajos: 2-1 Hhalep @ 3,75