Pontul Zilei 14.02.2018 | Cotă neașteptată pentru Real – PSG

Pontul Zilei 14.02.2018 îl avem din Champions League. Nu este loc de Valentine’s Day la un meci dintre Real Madrid și PSG.

Pontul Zilei 14.02.2018. Real Madrid – PSG

Realul este într-o ușoară revenire de formă după o perioadă presărată cu câteva meciuri și rezultate destul de slabe pentru valoarea lotului. Glacticii au o medie de 3 goluri per meci acasă și o medie de 2,7 goluri în toate jocurile disputate în 2018. PSG are în ultimele 10 jocuri disputate în deplasare o singură înfrângere și o medie de 2,9 goluri per meci, iar în cele 11 jocuri disputate anul acesta are o medie de 3,3 goluri per meci.

Pontul Zilei 14.02.2018. Real Madrid – PSG

La PSG revine și Kilian Mbappe după o accidentare, însă Cavani este incert. De partea cealaltă, Realul nu se poate baza pe Carvajal. În ultimele 6 jocuri din deplasare, PSG și-a dominat complet adversarele, având o posesie de peste 65%, o medie a ocaziilor create de gol, de 20 per meci și o altă medie de 9 șuturi pe spațiul porții adverse. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în 2015, dar atunci în grupele Champions League, Real reușind o victorie cu 1-0 și un 0-0 pe Parc des Princes.

Pontul Zilei 14.02.2018. Real Madrid – PSG

Să nu ne lăsăm înșelați de faptul cum că Real este slabă, în derivă sau că Zidane a scăpat lucrurile din mână, galacticii au un lot foarte bun și experimentat, să nu uităm că au câstigat ultimele două trofee de Champions League, să nu uităm de Bale, CR7, Modric, Kroos, Ramos sau Marcelo. Realul este rănit, dar un “animal rănit” este mult mai periculos. Realul a ieșit dintr-o grupă cu  Dortmund, Tottenham și APOEL, în timp ce PSG câștigat o grupă cu Bayern, Celtic și Andrlecht. Pontul nostru pentru acest joc este, Real Madrid înscrie peste 0,5 goluri până la pauză având o cotă de 1,75.

Real – PSG Real Peste 0,5 PR @ 1.75

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.