Pontul Zilei 18.02.2018 l-am ales din derby de România. În meciul programat să înceapă de la ora 20:45 se întâlnesc marile rivale Dinamo și FCSB.

Pontul Zilei 18.02.2018. Dinamo – FCSB

Meciul contează pentru etapa a 25-a din Liga 1 Betano și o să fie unul aprig disputat. Dinamo are mare nevoie de punct sau puncte din acest joc, pentru a putea spera în continuare la play-off-ul Ligii I. Dinamo are zece partide consecutive fără înfrângere, iar pe teren propriu a legat patru victorii și un egal în ultimele cinci partide. „Câinii” au o medie de 1,5 goluri în acest sezon, iar în jocurile de pe teren propriu au marcat 17 goluri în 12 partide.

Adam Nemec este cel mai în formă jucător al lui Dinamo cu cinci goluri și patru pase decisive. De partea cealaltă FCSB se luptă cu CFR Cluj și CSU Craiova pentru titlul de campioană, fiind pe locul doi cu 51 de puncte. Echipa oaspete are o medie de două goluri per meci în acest sezon, iar media de goluri în meciurile din deplasare este de 1,6. În jocurile din deplasare, FCSB are șapte victorii și două egaluri în 12 meciuri, iar la capitolul golgheteri stă foarte bine, avănd în Gnohere (12 goluri), Florin Tănase (9 goluri și 3 pase decisive) și Constantin Budescu (6 goluri ți 6 pase decisive) marcatori veritabili.

Pontul Zilei 18.02.2018. Dinamo – FCSB

În ultimele zece jocuri directe s-a marcat o medie de 3 goluri per meci. În jocurile cu Dinamo gazdă s-au marcat 29 de goluri în ultimele zece partide. La Dinamo așteptăm cu interes evoluțiile lui Palic, Torje și Nistor, iar la minusuri putem trece portarul câinilor, pe Brănescu, acesta nu a reușit să se ridice la nivelul lui Penedo până acum. Pontul nostru pentru acest joc este ambele echipe marchează, la o cotă de 2,12.

Pontul Zilei 18.02.2018. FCSB – Dinamo
GG @ 2.12

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal