Ponturi Fotbal: Aalborg – FC Copenhaga, joi 23 iulie 2020. Vezi două cote excelente

Joi seara, de la ora 21:00, Aalborg si FC Copenhaga se intalnesc in etapa a 35-a din liga daneza, intr-un meci care are miza doar pentru oaspeti. Aalborg nu poate conta pe Andersen si Borsting, in timp ce Copenhaga vine la meci fara Fischer, N’Doye si Santos.

FC Copenhaga este pe locul 3 in Danemarca (golaveraj 55-41), fiind eclipsata in acest sezon de Midjtylland, care a devenit campioana fara mari probleme. In ultima vreme, insa, Copenhaga a trecut printr-o forma de cosmar, cu patru esecuri si o remiza in cinci etape, ceea a dus la noi schimbari in clasament. Aarhus a urcat pe locul 2 (golaveraj 57-39), cu trei victorii in ultimele patru meciuri de campionat. Lupta se va duce pana la final acolo!

Ce miză mai au Aalborg și FC Copenhaga

Locul 2 are ca miza calificarea directa in Europa Leauge, in timp ce locul 3 asigura doar prezenta in play-off, unde exista riscuri evidente. Drept urmare, FC Copenhaga trebuie sa fie impecabila pe final de meci, chiar daca acuza absenta accidentatilor sai. In ultimele etape, Copenhaga a pierdut acasa cu Midjtylland (1-2) si Aarhus (2-4), remizand cu Brondby (0-0).

In schimb, Aalborg vine dupa meciuri foarte bune, cu Brondby (2-0), Aarhus (1-0) si din nou cu Brondby, in deplasare (1-0), astfel ca formatia alb-rosie si-a „asigurat” locul 5 (golaveraj 52-42). Acesta nu are, insa, valoare europeana, asa ca gazdele vor juca doar pentru orgoliu in fata lui FC Copenhaga. In ultimele doua deplasari la Aalborg, Copenhaga a pierdut mereu, asa ca nu am fi surprinsi sa vedem un nou rezultat favorabil alb-rosilor.

H2H & Info:

  • Echipa care a fost gazda a castigat ultimele 4 dueluri directe (cate 2 victorii)
  • Aalborg a castigat cu 2-0 si 1-0 ultimele doua dueluri jucate acasa contra lui Copenhaga
  • FC Copenhaga n-a mai castigat la Aalborg de 6 deplasari consecutive
  • In ultimele 5 meciuri ale lui Aalborg s-au marcat de fiecare data mai putin de 3 goluri
  • In 4 din ultimele 6 meciuri ale lui FC Copenhaga au marcat ambele echipe

Pariu recomandat: 2 cu handicap asiatic 0 @ 1.58 la eFortuna
De incercat: Sub 1.5 goluri in repriza a doua @ 1.87 la eFortuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.