Ponturi pariuri Europa League. Ne-am uitat peste toate jocurile din acestă seară, echipele nu ne impresionează, însă am reușit să alcătuim un bilet de cota 100, format din 8 meciuri.

Intrăn direct în pâine, cu meciul Pyunik Yerevan și Vardar Skopje. Macedonenii au terminat pe locul doi în clasament, cu cele 56 de puncte reușite au fost totuși la o distanță enormă de primul loc (35 de puncte). În acestă vară au disputat și câteva partide amicale, dar nu a convins: a pierdut cu Balzan (2-4), cu Orenburg (0-1), a remizat cu Maribor (3-3), iar cu Domzale a câștigat cu doi la unu.


Ponturi Pariuri Europa League: Chikhura – Beitar Ierusalim

Pe lângă faptul că este mult mai modestă decât Beitar Ierusalim, Chikhura mai are un dezavantaj major – joacă meciurile de pe teren propriu pe un alt stadion. 

Beitar Ierusalim a terminat pe locul trei în prima ligă din Israel, Beitar a reușit 68 de puncte din cele 36 de etape disputate, dar a fost totuși destul de departe de campiona Beer Sheva (80 puncte). Israelienii au avut un golaveraj extrem de bun (75-51), dar parcă acele goluri primite arată faptul că au destule slăbiciuni în apărare.

Ponturi Pariuri Europa League: Derry City – Dinamo Minsk

Dinamo Minsk este în plin campionat în Belarus. Se află pe locul doi cu 34 de puncte, după Bate Borisov cu 38 de puncte. În cele 15 etape disputate până acum are o singură înfrângere și au și un golaveraj foarte bun (20-7). În cele șase meciuri din deplasare este neînvinsă și a primit doar două goluri, marcând 11. 

De partea cealaltă, Derry City este o echipă de totul sau nimic, ori pierde ori câștigă. N-a mai bifat vreun rezultat de egalitate de 12 partide. Irlandezii au crescut puțin în ochii bookmakerilor. Cota pentru ”1 solist” a scăzut ușor, de la 6,00 la 5,50. Cu toate astea, văd un succes al formației din Minsk.

Bilet cota 100 Europa League Milsami – Slovan Bratislava

Milsami a terminat campionatul din Republica Moldova pe locul doi, a acumulat 30 de puncte și a avut un golaveraj de (20-8), după cele 14 etape disputate. Patronii din Moldova au început să investească destul de mulți bani, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Slovan Bratislava a terminat pe locul doi în Slovacia, a acumulat 59 de puncte și a avut un golaveraj total de (58-37).  În pregătirea de vară a disputat câteva amicale cu adversari ok, dar rezultatele au fost oscilante: au câștigat cu Prohonie, Slavia Praga și Club America, dar au pierdut cu: Mlada Boleslav și Brno.