Ponturi Pariuri Inter – Juventus. Duminică, de la ora 21:45, are loc cel mai aşteptat meci al etapei cu numărul şapte din Serie A. Derby d’Italia va fi unul dintre cele mai echilibrate dueluri din ultimii ani, în joc se află prima poziţie în clasament. Nerazzurrii pornesc ca favoriţi în faţa torinezilor după foarte mult timp, forma de moment prin care trec fiind ceva mai bună decât a rivalilor de-o viaţă. 

Cea mai pariată cotă la Inter – Juventus

  • Inter are un start de campionat de senzaţie sub bagheta lui Antonio Conte. Şi-a câştigat toate cele şase partide disputate şi se află pe primul loc cu maximum de puncte. Însă nu neapărat faptul că are victorii pe linie e ceea ce impresionează. Ci felul în care le-a obţinut şi mai ales fotbalul pe care îl practică jucătorii lui Conte. Legenda lui Juventus a reuşit să schimbe tot ceea ce nu funcţiona în sezonul precedent, apărarea merge ceas, e cea mai bună din Serie A, cu doar două goluri primite. Iar atacul are o medie de două goluri marcate per meci, Romelu Lukaku fiind cel mai bun om din compartimentul ofensiv.
  • Inter a fost aproape să ofere o mare surpriză în Champions League. A pierdut greu cu Barcelona, după ce catalanii au întors rezultatul. Echipa lui Conte a condus cu 1-0 la pauză însă a cedat în cea de-a doua repriză, pierzând în cele din urmă cu 1-2. Iată pronosticul pe care îl recomandăm la această partidă.

INTER – JUVENTUS X @ 3,10 x 150 de RON

4 ponturi pariuri de încercat la Inter – Juventus

  • Pentru prima oară după mai mulţi ani, Juventus nu este favorită în Derby d’Italia. Casele de pariuri îi oferă o cotă puţin mai mare la victorie faţă de rivala de-o viaţă. Cumva normal, Juve se află în spatele Inter-ului, pe locul secund, la două puncte distanţă. Remiza cu Fiorentina a făcut diferenţa dintre cele două echipe până acum. Echipa lui Sarri are o şansă foarte mare să treacă pe primul loc dacă obţine victorie la Milano.

Iată cele 4 ponturi pariuri la Inter – Juventus:

  • 1,38 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 1,42 este cota pentru 2-5 goluri
  • 4,30 este cota pentru X & peste 1,5 goluri
  • 2,10 este cota pentru Cristiano Ronaldo marchează oricând în meci