Ponturi pauză final. De data aceasta mergem în America de Sud. În Copa Libetadores mai exact. Acolo găsim o cotă foarte bună pentru un pronostic pauză/final.

Vom discuta pe larg despre meciul Libertad (Paraguay) – Atletico Tucuman (Argentina), programat vineri noapte, la ora 01:15. Confruntarea contează pentru ultima etapă a fazei grupelor Copei Libertadores.

Libertad este deja calificată în faza eliminatorie, însă n-are primul loc asigurat și va trage tare să și-l asigure pentru a da peste o echipă mai accesibilă în turul următor. De partea cealaltă, Atletico Tucuman este pe locul secund și are nevoie de un punct pentru a se califica mai departe!


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Atletico Tucuman are un obiectiv foarte clar: să evite înfrângere! Dar nu este deloc atât de ușor, mai ales că formația din Argentina a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri disputate ”afară”, în Copa Libertadores.

Formația gazdă este nevînvinsă în precedentele patru meciuri din Copa Libertadores, câștigând 3 din acestea. Mai mult de atât, în ultimele cinci meciuri disputate acasă în această competiție n-a pierdut niciodată.

Ponturi pauză final Libertad – Atletico Tucuman

Atletico Tucuman are câteva probleme de efectiv. Portarul titular Augusto Batalla este accidentat, la fel ca fundașul Cristian Vergara. În schimb, Libertad n-are niciun fel de problemă de efectiv.

Ponturi pauză final. Cele două echipe au jucat primul lor meci direct din istorie în tur, atunci când gruparea din Paraguay s-a impus cu 2-0. De data aceasta, așteptăm o partidă mult mai spectacoloasă, mai ales că Libertad vine după un 3-3 în campionat! În caz că nu ești adeptul cotelor mari sau riscante, ți-am pregătit două din cele mai bune pariuri de joi în fotbalul din Europa!

Echipele probabile:

Libertad (4-5-1) Munoz – Cardozo, Da Silva, Alcaraz, Candia – Bareiro, Aquino, Riveros, Cardozo, Benitez – Cardozo.

Atletico Tucuman (4-4-2): Sánchez – Romat, González, Cabral, Rizzo Patrón – Acosta, Leyes, Aliendro, Núñez – Rodríguez, Díaz.

Cotă BOMBĂ: Libertad – Atletico Tucuman peste 3,5 @ 4,50