Ponturile lui Jose Mourinho pentru CM 2018. The Special One este un manager plin de succes, carismă și bani.Ponturile lui Jose Mourinho pentru CM 2018. Mourinho nu a fost un jucător grozav, cariera în antrenorat și-a început-o ca și translator la FC Barcelona, a urmat poziția de secund la același club și după a preluat pe FC Porto. Echipă cu care a făcut istorie, dar per total Jose Mourinho a făcut istorie la fiecare din cluburile la care a fost manager, cu absolut toate are trofee câștigate. El a acceptat invitația unei televiziuni de a pronostica rezultate de la Cupa Mondială, am tras și noi cu ochiul la aceste predicții și vă oferim mai jos lista de pronosticuri ale lui Mourinho.


 Ai un  pariu gratuit de 250 lei pentru Cupa Mondială 2018. Click aici pentru a-l activa chiar acum 


  • Grupa A – 1.Uruguay / 2.Rusia @ cotă 3,00
  • Grupa B – 1. Spania / 2. Portugalia @  cotă 2,15
  • Grupa C – 1. Franța / 2. Australia @ cotă 7,00
  • Grupa D – 1. Argentina / 2. Nigeria @ cotă 8,00
  • Grupa E – 1. Brazilia / 2. Elveția @ cotă 3,25
  • Grupa F – 1. Germania / 2. Mexic @ cotă 2,85
  • Grupa G – 1. Anglia / 2. Belgia @ cotă 2,60
  • Grupa H – 1. Senegal / 2. Polonia @ cotă 13,00

Ponturile lui Jose Mourinho pentru Cupa Mondială 2018

Mourinho a ales aceste partide și cu gândul ca jucătorii aflați sub contract cu Manchester United să fie destul de devreme eliminați din competiție, pentru a avea parte de o vacanță cât mai lungă, în vederea viitoruluoi sezon. Doar The Special One putea să dea o astfel de explicație.

Mourinho a dat și predicții pentru cine joacă finala mare, iar acest text o să vă șocheze: în opinia lui Jose finala o să se dispute între Portugalia și Argentina. Întrebat cine o să câștige trofeul, el a răspuns: Meciul o să se termine la egalitate, partida o să ajungă la penalty-uri, acolo toți cei 22 de jucători vor marca și se va ajunge în punctul în care loviturile decisive le vor bate Messi și Crisiano Ronaldo, iar de aici ne lasă pe noi să ne imaginăm ce o să se întâmple.