Predictii Suduva – Apoel Nicosia Liga Campionilor. Ciprioții vor în Liga Campionilor, dar lituanienii speră să provoace surpriza, una destul de greu de realizat…Suduva este campioana în exercițiu a Lituaniei. Acum este în plină luptă în campionat, sunt pe primul loc cu 45 de puncte și au un golaveraj total de (39-10). În ultimele trei etape de campionat, Suduva a pierdut de două ori, aceste fiind și primele înfrângeri pentru ei. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 200 lei Apoel 2+ goluri @ 1,62


Predictii Suduva – Apoel Nicosia preliminarii Liga Campionilor

În meciurile de acasă, Suduva este o forță în Lituania. Are șapte victorii și două rezultate de egalitate din cele zece partide disputate, iar golaverajul este unul aproape perfect (19-5). În meciurile disputate de gazde se marchează o medie de 2,6 goluri pe meci.

Apoel a terminat campionatul în Cipru pe primul loc, a acumulat 86 de puncte și un golaveraj de invidiat (92-35). Din cele 18 jocuri disputate în deplasare a pierdut doar două partide și a avut un golaveraj total de (42-17). În meciurile disputate de Apoel se marchează o medie de trei goluri pe meci.

Predictii Suduva – Apoel Nicosia Liga Campionilor

În pregătirea de vară, Apoel a disputat și câteva partide amicale, dar cu adversari destul de modești. A pierdut primul joc disputat cu Arka (polonezii ce au jucat și cu Dinamo București) cu scorul de (0-2). Iar în următoarele trei partide test, a câștigat de fiecare dată: a dispus de Lechia cu 2-1, de Maccabi Tel Aviv cu 2-1 și de Doxa (Cipru), cu 3-1.

Lituanienii sunt o echipă modestă și au clar niște limite în exprimare, ei joacă un fotbal pe multe centrări și nu au o calitate tehnică, atât de necesară în Champions League. Ciprioții au un plus de valoare si pornește ca favoriți în acestă dublă manșă. Dacă Apoel o să marcheaze cel puțin două goluri în acest joc, totul s-a terminat pentru lituanieni.