Program Superbet. Ce program de funcționare au casele de pariuri Superbet

Superbet este cea mai mare casă de pariuri din România, cu peste o mie de agenţii stradale deschide în toată ţara. Iată care este programul de funcţionare al agenţiilor din oraşul tău!

Programul de lucru al caselor de pariuri Superbet

Dintre cele peste o mie de agenţii Superbet deschise pe teritoriul României, mai mult de un sfert se află în Bucureşti şi în comunele înconjurătoare. Toate agenţiile se deschid la ora 10:00, dar ora de închidere poate varia puţin. Cele mai multe sucursale îşi închid porţile la ora 22:00. Sunt însă şi câteva excepţii, unde se lucrează până la ora 23:00 sau chiar până la miezul nopţii. Atenţie mare însă! Dacă ajungeţi în agenţie cu mai puţin de o jumătate de oră înainte de închidere, este foarte posibil să nu mai puteţi juca la sloturi sau să faceţi pariuri live.

Pentru a afla exact care este programul de lucru al unei agenţii anume, puteţi consulta şi site-ul superbet.ro. Vei regăsi acolo cea mai apropiată agenţie de tine, unde vei vedea atât adresa, cât şi programul.

Istoria casei de pariuri Superbet

Când criza financiară punea pe butuci extrem de multe afaceri, în 2008 lua fiinţă compania Superbet. Cel care a înfiinţat grupul şi l-a ridicat cel mai înalt nivel este Sacha Dragic, omul care o conduce şi acum. Prima agenţie stradală a fost deschisă în Oradea, în ianuarie 2009. Până la finalul acelei luni au fost inaugurate alte 5 agenții. La sfârșitul primului an de activitate, Superbet opera deja 51 de agenții în 27 de orașe din 19 județe. Acum, Superbet este una dintre cele mai valoroase companii din România, dar şi cea mai mare casă de pariuri din ţara noastră.

În acelaşi timp, Superbet deţine peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi are peste trei mii de angajaţi. În plus, afacerile Superbet s-au extins şi în afara graniţelor ţării, în ţări precum Anglia, Polonia, Serbia şi Slovacia.

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.