Cote mărite la ”El Clasico”! Cei care vor să parieze pe Barcelona – Real Madrid pot să își maximizeze profitul cu o cotă de 25,00 pentru fiecare din cele 3 ”semne clasice”: 1,X,2. În mod normal, victoria Barcelonei este cotată cu 1,95, remiza cu 3,80, iar succesul Realului este răsplătit cu un multiplicator de 3,80.

Barcelona – Real Madrid. Cum accesezi cotele mărite

Dacă mergi pe site-ul oficial al Unibet, nu vei găsi această promoție, întrucât aceasta este exclusivă pentru clienții noi. Tot ce trebuie să faci ca să prinzi această cotă de 25,00 pentru unul din cele 3 semne (1,X,2) este să-ți creezi un cont nou la Unibet, prin unul din linkurile de mai jos. Atenție, trebuie să selectezi link-ul din dreptul pronosticului dorit. 

Barcelona câștigă – COTA 25,00. PARIAZĂ AICI

Meci egal – COTA 25,00. PARIAZĂ AICI

Real câștigă  COTA 25,00. PARIAZĂ AICI

Cota mărită este cash, însemnând că profitul poate fi retras fără condiții de rulaj. Miza maxima este 10 RON iar câștigul maxim 250 RON. Cota mărită este vizibila direct pe biletul de pariuri. Am luat exemplul pariului ”Barcelona câștigă” (foto jos).

Profit cu 50 % mai mare dacă pariezi LIVE pe El Clasico. (Detalii AICI)

Primul derby fără Ronaldo și Messi

Este primul ”El Clasico” după o perioadă lungă de timp, în care nu îi vom avea pe Cristiano Ronaldo și pe Leo Messi pe teren. CR7 s-a transferat în vară la Real Madrid, în vreme ce Leo Messi și-a rupt mâna în meciul cu Sevilla, din etapa precedentă, câștigat de echipa blaugrana cu scorul de 4-2. 

Barcelona s-a descurcat excelent fără Messi, câștigând cu 2-0 meciul cu Inter din Champions League. Același lucru nu poate fi spus și despre Real Madrid, care are un sezon dezastruos după despărțirea de Cristiano Ronaldo. Ce-i drept, aici are un rol și plecare lui Zidane, Lopetegui, fiind complet depășit de situție.

Criza de la Real Madrid a mai fost atenuata de succesul cu 2-0 cu Plzen, de la mijlocul săptămânii. Înainte de acest succes, campioana Europei suferise 4 victorii în ultimele 5 meciuri, un palmares negativ pe care Real Madrid nu l-a mai avut niciodată în ultimul deceniu.

Dacă ne luăm după forma celor două formații, ”Victorie Barcelona” ar fi alegerea perfectă pentru cota de 25,00, pusă la dispoziție de Unibet.