Cei de la Betano vin cu o nouă promoție la pariuri, de data aceasta pentru meciul Anglia – Belgia. Această casă de pariuri îți oferă un full bet în valoare de 200 de ron.

Derby-ul grupei G se dispută, joi seara, de la ora 21:00 și se anunță o partidă explozivă între două echipe cu cele mai bune atacuri de la Cupa Mondială

Cum accesezi promoția la pariuri pentru Anglia – Belgia?

Misiunea Betano se adreseaza clienților care au deja un cont, cât și celor noi. Dacă nu ai cont la această agenție, Deschide-ți un CONT AICI! și primești un full bet de 200 de RON la Anglia – Belgia + 20 de rotiri gratuite la casino.

Dupa ce ai intrat în cont, undeva în dreapta paginii, jos, vei observa o notificare cu misiunea. În acest caz pentru meciul Anglia – Belgia. Click pe “Află mai multe“, iar apoi pe “Incepe Misiunea!“.

O altă modalitate pentru ca da curs acestei oferte la pariuri,  fă un click pe butonul “Misiuni“, selectând oferta pentru Anglia – Belgia. Apoi apasă ”începe misiunea”

După ce ai făcut toți acești pași, trebuie să efectuezi un pariu simplu, de minimum 20 de lei, mizând pe gama de pariuri specifice primei reprize, de exemplus ”x pauză” sau ”minimum 0,5 goluri în prima repriză”. Atenție, cota trebuie să fie de cel puțin 1,60 pentru a fi eligibil pentru această misiune la Anglia – Belgia.

Ce câștig ai tu dacă activezi promoția Betano?

Ok, ai pariat 20 de lei pe un pariu din prima repriză și acum ce se întîmplă? Ei bine, acum încep lucrurile spectaculoase. Indiferent de rezultatul pariului tău din prima repriză (poți și să pierzi pariul), Betano îți va oferi un fullbet în valoare de 50% din miza jucată la pariul pe prima repriză, în limita a 200 de lei.

Să spunem că joci 200 de ron pe ”x pauză” la Anglia – Belgia, iar pariul tău este câștigător. Betano mai vine cu un fullbet în valoare de 100 de ron pe care să-l joci live pe a doua repriză a meciului Anglia – Belgia, pe o cotă de minimum 1,60. De asemenea, ai ocazia să câștigi 20 de rotiri gratuite la pacănele!

Ce mai trebuie să mai știi despre promoția Betano?

* Te poți înscrie la misiune pana joi, 28/06, cel târziu la ora 21:35.
* Se iau în considerare doar pariurile simple, de minimum 20 RON, la cote de cel putin 1.60 pe pariurile eligibile la meciul Anglia – Belgia.
* Pariurile eligibile sunt: Rezultat Prima repriză, Scor corect în prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Șansă dublă la pauză, Cornere prima repriză (Peste/Sub).
* Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat pierdută.
* Full Bet-ul va fi creditat în contul tău la câteva minute după terminarea primei reprize și îl vei putea folosi doar în cadrul aceluiași meci. 

Deschide-ți un CONT AICI! și primești un full bet de 200 de RON + 20 de rotiri gratuite.