Vampirul prietenos Vlad vine cu o promoție excelentă dacă ești un jucător de ”păcanele”. Cel mai nou bonus pus la dispoziție de primul cazino online din România îți poate aduce un super câștig!

Vlad Cazino îți pune la dispoziție un jackpot în valoare de 50.000 RON din care poti obtine chiar șii tu, foarte simplu, o parte. 100 de clienți ai acestui cazinou online vor fi premiați la sfârșitul celor 10 zile de concurs. Acesta a început în data de 3 septembrie și se termină pe 12 septembrie la ora 23:59.

Rotirile la slotul Starburst te apropie de marele Jackpot!

Pentru a fi eligibil pentru acestă promoție trebuie să îți deschizi cont la Vlad Cazino prin bilete-pariuri.ro. Nu numai că intri în joc pentru cei 50.000 de RON, dar primești și un bonus de 150 %, până la 300 de RON + 50 de rotiri gratuite la unul din jocurile tale slot preferate.

Bonus automat de 300 lei de la Vlad Cazino

Promoția Vlad Cazino este valabilă la slotul Star Burst

Este foarte simplu să activezi această ofertă. Nu trebuie decât să joci la unul din cele populare păcănele online, si anume Starbust. Nu conteaza deloc ce sume joci, sau ce mize folosești. Practic, devii eligibil pentru Jackpot și și în condițiile în care joci pe o miză de 1 RON / rotire. Ai șanse egale cu un leu pariat cu aceeași persoană cel care mizează 1.000 RON / rotire. Așadar, poți chiar să joci de distracție și tot intri în concurs pentru această promoție. 

Cum activezi promoția?

Imediat după ce îți deschizi cont la Vlad Cazino, din meniul contului tău, trebuie să intri pe pagina turneelor de cazinou. Acolo optează pentru turneul saptamanal la “Lucky Star”.

promotie vlad cazino
Primii 100 de jucători cu cel mai mare câștig egalizat, într-o runda, împart potul de 50.000 RON cash, după cum urmează:

LOC PREMIU
1 1000 RON
2 700 RON
3 200 RON
4-5 100 RON
6-10 50 RON
11-15 30 RON

Până acum, lider de clasament în topul concursului este un anume M.T, care a reușit să câștige 12.500 de RON la prima rundă egalizată a jocului Starbust. Înscrie-te repede dacă mai vrei să accesezi această ofertă la Vlad Cazino!

Deschide AICI contul la Vlad Cazino