Predictii pariuri FC Viitorul – Dunărea Călărași. Oaspeții sunt la debutul în Liga 1 Betano. Jucătorii lui Hagi vin după un joc de Europa League în care n-au convins deloc și chiar puteau să se facă de râs.

Dunărea Călărași are un start de sezon destul de greu, întâlnește în primele cinci etape trei campioane (Astra, CFR, Viitorul) și câștigătoarea Cupei României (Craiova), iar între acest partide se strecoară și derby-ul de sezonul trecut cu Hermannstadt. 

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Predictii pariuri pentru FC Viitorul – Dunărea Călărași

Viitorul vine după izbânda fără glorie din preliminariile Europa League. Constănțenii au trecut de Racing Luxembourg după ce au câștigat în deplasare cu (2-0). Chiar dacă Viitorul s-a impus în deplasare, lucrurile nu au stat cum trebuie. Luxemburghezii au avut și ei destule șanse de a marca și au chinuit echipa lui Hagi în dese rânduri.

Pronosticul meu pentru  Viitorul – Dunărea: ”peste 0.5 goluri oaspeți” @ 1.75, cota la Betano

La returul de la Ovidiu ne așteptam la mai mult de la Viitorul. Ce este drept, meciul a fost la discreția echipei noastre, dacă ne luăm după ocaziile de gol.

Pronostic FC Viitorul – Dunărea Călărași. Liga 1 Betano

Dar cine a văzut jocul știe că nu a fost așa, echipa condusă de Hagi cel mic din teren mai mult s-a chinuit în jocul de la Ovidiu.

  • Verifică și Biletul Zilei de duminică. Două meciuri formează o cotă de 2,99

Următorul adversar din Europa League este Vitesse Arnhem și la cum au jucat băieții noștri, lucrurile nu stau bine. Dunărea a câștigat liga secundă din România cu 93 de puncte. Golaverajul echipei campioane a fost unul excepțional (75-24).

  • Poți intra în posesia unui pariu GRATUIT de 250 de lei dacă pariezi acest meci la Unibet. Click aici să activezi oferta!

Dunărea a avut un singur adversar de temut în liga secundă, sibienii de la Hermannstadt, care au terminat la două puncte în spate. În general, echipa lui Dan Alexa și-a păstrat tot lotul și a mai adus câteva nume cu experiență în Liga 1.

  • Nu știi ce să pariezi în prima în prima etapă a Ligii 1? Aici ai câte un pont pentru fiecare din cele 7 meciuri.

Acum rămâne să vedem cât o să conteze diferența dintre cele două ligi din România, mai ales că Dunărea are și un început de ”misiune imposibilă”, în acest sezon.

Viitorul pare că nu se regăsește momentan, Hagi încercă să găsească o formulă ideală dar momentan nu reușește. De partea cealaltă, Dunărea Călărași este un grup format și sunt mânați în luptă de entuziasmul Ligii 1 Betano.