Pronostic Franța – Croația 15 iulie CM 2018. Finala Cupei Mondiale se dispută astăzi de la ora 18:00. Cele două echipe vin după un turneu extrem de greu, dar vor da totul în ultimul meci din Rusia.

Cupa Mondială a ajuns la final, toată lumea este mulțumită, Rusia, suporterii, echipele participante, sponsorii, comercianții, audiențele și exemplele pot continua la nesfârșit. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 150 lei ambele marchează @ 2,40


Pronostic Franța – Croația 15 iulie CM 2018

După un turneu extraordinar, cele două echipe ajunse în finala mare au caracteristici complet diferite. Francezii, luați individual formează o echipă de nota zece, jucători de sute de milioane de euro. Sunt tehnici și au o atitudine extrem de bună. Croații își dau sufletul pe teren și sunt extrem de determinați. Au două vedete (Rakitic și Modric) de talie mondială, ce joacă la două din cele mai bune echipe ale planetei, Barcelona și Real Madrid

  • Promoție de zile mari pentru finala Cupei Mondiale: cotă 5,00 pentru un gol! Mai multe detalii AICI

Franța și-a făcut un turneu ușor încă de la start, a câștigat grupa de calificare fără să piardă vreun joc, iar în fazele eliminatorii s-a impus în timp regulamentar. De partea cealaltă, Croația a dominat și ea grupa de calificare, acumulând trei victorii, dar în faza eliminatorie a avut parte doar de jocuri ce păreau că nu se mai termină niciodată. Cele trei partide de după grupe au fost de infarct pentru toți croații din tribune și de acasă. Totodată, a fost singura echipă din istorie care a ajuns în finală după 3 meciuri consecutive care au avut nevoie de prelungiri (două din ele au fost decise la loviturile de departajare).

Pronostic Franța – Croația 15 iulie CM 2018

Este una din ultimele șanse pentru lotul de jucători al Croației. Ambele echipe au câte o partidă memorabilă de la acest turneu, până acum. Franța a trecut în optimi de Argentina lui Messi cu scorul de (4-3), dar chiar dacă acest scor pare strâns, el nu reflectă diferența care a fost în teren. Croația a trecut și ea de Argentina, dar rezultatul ei de neuitat a fost în faza grupelor (3-0). Pumele au fost de-a dreptul pulverizate de execuțiile letale ale croaților, toate golurile venind în cea de-a doua repriză.

Franța pornește cu prima șansă, casele de pariuri oferindu-i o cotă de 1,95, în schimb, Croația dispune de un multiplicator de 4,90 pentru un eventual succes pe timpul regulamentar. Acum doi ani a ajuns și în finala de la Euro 2016, dar a pierdut în fața Portugaliei. .