Pronosticuri fotbal Egipt – Uruguay CM 2018 15 iunie. Faraonii încep lupta la Cupa Mondială. În primul joc îi întâmpină Uruguay. Egiptenii sunt momentan fără Salah, el este în lotul deplasat în Rusia, dar are șanse foarte mici să joace astăzi în meciul cu Uruguay, ce are ca oră de start 15:00. Naționala Egiptului are un 2018 destul de slab la capitolul jocuri amicale, au disputat cinci jocuri amicale în care au reușit două rezultate de egalitate, dar au și trei înfrângeri. Unul din cele două egaluri a fost obținut împotriva naționalei Columbiei, după un joc destul de bun, iar celălalt a fost obținut cu naționala Kuweitului. Din păcate pentru faraoni, toate înfrângerile au venit cu echipe naționale foarte bune.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei pe Uruguay înscriu 2+ goluri @ 1,77


Pronosticuri fotbal Egipt – Uruguay CM 2018 15 iunie

Au pierdut în fața Portugaliei cu scorul de 1-2, în fața Greciei cu 0-1, iar în ultimul joc disputat înaintea mondialului, au pierdut categoric (0-3) în fața naționalei Belgiei. Despre Uruguay doar de bine în 2018. Au participat la un turneu de patru echipe organizat de China, în luna martie, acolo au întâlnit în primul joc pe Cehia și au câștigat partida cu 2-0, iar în finala mare au dispus de Țara Galilor cu scorul de 1-0. Pe opt iunie au disputat ultimul joc amical înainte de Cupa Mondială, au întâlnit naționala Uzbekistanului și au câștigat cu scorul de 3-0.

Pronosticuri fotbal Egipt – Uruguay CM 2018 15 iunie

Acest adversar a fost probabil ales pentru a le da un moral bun jucătorilor, totuși Uzbekistan este o națiune mult inferioară la fotbal, în comparație cu Uruguay. Din lotul deplasat de Uruguay la mondial nu lipsesc: Suarez, Cavani, Godin, Muslera sau Coates. Cele două echipe s-au mai întâlnit prin 2006, iar atunci s-a impus naționala Uruguayului cu scorul de 2-0. Ieri în acestă grupă, Rusia s-a impus cu scorul de 5-0 în fața naționalei Arabiei Saudite și lucrurile sunt ușor schimbate acum, care din cele două echipe o să piardă acest joc în meciul direct cu Rusia vor avea nevoie de victorie acum.