Pronosticuri fotbal Maroc – Iran CM 2018 15 iunie. Marocanii sunt pe un trend extraordinar și întâlnesc o echipă ambițioasă a Iranului. Marocul nu a pierdut vreun joc din iunie 2017, iar de atunci au jucat 18 partide, din care 12 au fost meciuri oficiale. Marocanii au participat la începutul anului la Cupa Națiunilor Africii și dacă tot au fost prezenți acolo, au și câștigat trofeul. Au trecut în finală de naționala Nigeriei cu scorul de 4-0. După această competiție au intrat în linie dreaptă spre Cupa Mondială, au disputat cinci partide amicale, din care au câștigat patru și au terminat un meci la egalitate. În primul joc au trecut de Serbia cu 2-1, a urmat o victorie cu 2-0 în fața Uzbekistanului și după aceste două victorii a urmat un 0-0 cu Ucraina.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei pe victorie Maroc @ 2,25


Pronosticuri fotbal Maroc – Iran CM 2018 15 iunie

Luna aceasta au două victorii cu două echipe din Europa, dar de rang inferior, au câștigat 3-1 cu Estonia și 2-1 cu Slovacia. Ce putem să reținem după aceste meciuri amicale, păi aspectul că au marcat cel puțin două goluri în patru din cele cinci meciuri disputate. Naționala Iranului a avut și ea un 2018 plin, a disputat un total de șase meciuri amicale, cu un bilanț de patru victorii și două înfrângeri. Însă nu vă ascundem faptul că, cele șase adversare au fost destul de modeste, ori de teapa lor, ori puțin mai slabe. Iranul a pierdut cu Tunisia scor 0-1 și cu Turcia scor 1-2.

Pronosticuri fotbal Maroc – Iran CM 2018 15 iunie

Meciurile câștigate au fost cu Siera Leone, Algeria, Uzbekistan și Lituania, lucrul interesant după aceste patru victorii este că au primit doar un gol în aceste meciuri. De la naționala Marocului nu lipsesc: Benatia, Amrabat sau Belhanda. Normal, Marocul pleacă cu prima șansă la acest joc, sunt echipa mai experimentată și mai tehnică, dar ambiția Iranului nu este de neglijat, suntem siguri că se vor bate pentru fiecare minge.