Pronosticuri fotbal Portugalia – Spania CM 2018 15 iunie. Primul șoc la Cupa Mondială este în această seară de la ora 21:00. Ne așteptăm la fotbal spectacol. Portugalia vine în frunte cu Cristiano Ronaldo și din postura de Campioană a Europei, totuși se pare că scandalul de la Sporting a afectat puțin și lotul echipei naționale și rămâne să vedem în jocul de azi cât o să conteze acest lucru. Portugalia a disputat cinci jocuri amicale în 2018 și sincer nu pre au convins prin rezultatele obținute, dar nici prin jocul prestat. Au pierdut fără drept de apel cu Olanda (0-3), acest meci fiind pe teren propriu, au remizat cu Tunisia și Belgia, de menționat că în meciul cu belgienii scorul a fost zero la zero.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 150 lei peste 2,5 goluri @ 2,15


Pronosticuri fotbal Portugalia – Spania CM 2018 15 iunie

Dar au avut și două victorii, ambele obținute cu echipe de pe continentul African, în primul joc au învins Egiptul cu 2-1, iar în următorul a dispus de Algeria cu 3-0. De la Portugalia nu lipsesc: Cristiano Ronaldo, Guedes, Moutinho, Pepe, Quaresma sau Joao Mario. Spania este în mijlocul unui scandal monstru, l-au demis pe Lopetegui cu o zi înaintea startului turneului și l-au numit pe Fernando Hierro, marele fundaș de la Real Madrid. Sergio Ramos a răbufnit la adresa președintelui federației spaniole de fotbal și se spune că s-a ajuns chiar la o altercație fizică.

Pronosticuri fotbal Portugalia – Spania CM 2018 15 iunie

Despre fotbalul practicat de Spania nu sunt multe de spus, toată lumea îl cunoște și foarte puțini îi fac față, dar rămâne să vedem împreună cât de mult pot conta scandalurile în sânul unei echipe, fie ea și Spania. Pique este accidentat și are șanse foarte mici să evolueze în acest meci. Ne așteptăm la un joc foarte bun din partea ambelor echipe, mai ales că acest meci poate să decidă câștigătoarea grupei, acum așteptăm cu nerăbdare să vedem evoluția Spaniei după această perioadă extrem de tumultoasă. Noi mergem pe un meci cu goluri, voi?