Ponturi pariuri PSG – Angers Franța 14.03.2018. Mijlocul de săptămână vine în Franța cu o partidă programată în avans din etapa cu numărul 31. PSG – Angers ar fi trebuit să se dispute săptămâna viitoare, dar a fost reprogramat din cauza meciului pe care parizienii îl vor disputa în Cupa Franței.

Ponturi pariuri PSG – Angers Franța 14.03.2018

Lider în clasament cu un avans de 14 puncte, PSG joacă acest meci pentru palmares. Învinsă doar de două ori în actuala stagiune de Ligue 1, echipa lui Unai Emery încearcă să își prelungească seria câștigătoare. De la eșecul cu Lyon de la mijlocul lunii ianuarie, echipa a bifat șapte victorii consecutive în campionat. În tot acest timp, trupa din capitală a marcat 23 de goluri și a primit doar două. De altfel, echipa nu a primit gol în șase din cele șapte meciuri mai sus amintite. A făcut excepție partida cu Strasbourg, în care parizienii au primit două goluri, dar au și marcat cinci la rândul lor. Cel mai recent, PSG le-a învins pe Marseille (3-0), Troyes (2-0) și Metz (5-0). Ne așteptăm și de această dată la un meci cu multe goluri, cu atât mai mult cu cât PSG este echipa cu cel mai bun atac din Europa. Doar în campionat, elevii lui Unai Emery au marcat 91 de goluri. Lor li se adaugă alte 52 de goluri marcate în celelalte competiții. Avem așadar 143 de goluri marcate în doar 45 de meciuri.

Ponturi pariuri PSG – Angers Franța 14.03.2018

Adversarul de miercuri, Angers, este unul accesibil pentru echipa lui Unai Emery. Trupa de pe valea Loirei este pe locul 14 în campionat și tremură în continuare pentru evitarea retrogradării. Băieții lui Stephane Moulin s-au descurcat foarte bine în ultima perioadă. Au făcut uitat startul dezastruos de an, iar acum se află pe o serie de trei meciuri fără eșec, din care au obținut șapte puncte. Le-au învins așadar pe Lille (2-1) și Guingamp (3-0) și au remizat cu Bordeaux (0-0) pentru a se distanța la patru puncte de zona retrogradării. Echipă cu o medie de peste un gol marcat pe meci, Angers este obișnuită să marcheze. A demonstrat-o în meciuri cu echipele importante, ca Lyon sau Marseille, iar acest lucru poate însemna salvarea echipei. Contra lui PSG vor avea însă nevoie de mai mult de atât. Dovada este chiar meciul din tur, câștigat de PSG cu scorul de 5-0.

PSG (4-3-3): Areola – Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Celso, Diarra, Rabiot – di Maria, Cavani, Mbappe
Absenți: Neymar

Angers (4-1-4-1): Butelle – Manceau, Traore, Pavlovic, Andreu – Santamaria – Capelle, Reine-Adelaide, Oniangue, Tait – Ekambi
Absenți: –

PSG – Angers  Peste 3.5 @ 1.50

Înscrie-te AICI în grupul Bilete Pariuri VIP. Grăbește-te, accesul gratuit e limitat!